onsdag 19. oktober 2016

Galvanisert rundstål

Jernstang kuttet på dine mål. Perfekt for GJØR-DET-SELV stålprosjekter. En galvanisert massiv rundstål kan brukes både . Tilgjengelig i butikker.


Galvanisering for å gi korrosjonsbeskyttelse er en overflatebehandling som ofte utføres på produkter som er. Kvalitet, mangfold og godt samarbeid.

Teinen er kledd med sort finmasket duk, og rundstål er benslet - teinen har plastdørk på . Det finnes flere rekkverksmodeller å velge mellom, med forskjellige typer rekkverksfyllinger: Rundtstål , Knelist, Plate, Nett og Glass. Samtlige modeller monteres . Lysplate i galvanisert metall for alle lystyper fra Ernst Kirchsteiger. Plasser et eller flere lys på platen og.


Beskyttelsesgitter for LP1-blitslampe. Utført i galvanisert rundstål og belagt med polyester. STi-gitrene er spesielt robust utført i galvanisert rundstål belagt med en . STi-gitterene er særdeles robust utført i galvaniseret rundstål.

Til montasje med montasjeholder. Barnesikring er bøyler av rundstål med hull som festes sammen med trinnet. Håndløperne er laget av 45mm galvanisert rundstål i høyde og 90cm.


Disse er plassert slik at de ikke skal være i veien i de viktigste gangretningene. Rustfritt rundtstål - Finish trukket. Elektrolytisk galvaniserte stålplater. Be om pris på denne modellen. Laget i 8mm svart plastret rundstål.


Dette barnesikre rekkverket produseres med rundstål som rekkverksfyllinger. Seksjonsrekkverket er barnesikkert, dvs. Lokk lås av avfall og lukt. Miljøvennlig, ingen giftig materiale. Mangler: galvanisert Moderne benker - Park- og byromsmøbler.


Bufret Den bærende konstruksjonen er laget av ekstremt kraftig galvanisert stål med. Urbanis ORDO benken laget av rund stål galvanisert og pulverlakkert. Lyra er produsert i 8mm galvanisert stål.


Den blå streken viser profilen på endeflensen hvor 6mm rundstål er lagt inn som forsterkning. Rundstål S3fra Stene Stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg