tirsdag 18. oktober 2016

Legge varmefolie på betong

Skal legge gulv i kjeller på usiolert betonggulv. Betongen har heller ikke fuktsperre. Vurderer nå om jeg skal legge varmefolie for å få litt konfort . Noen som har erfaring med varmefolie på uisolert betonggulv ? Jeg har også vurdert varmefolie , men fått beskjed om at dette ikke er anbefalt i .

Flexwatt varmefolie kan installeres i tørre, smussige, fuktige, våte,. Gulv av betong skal være avrettet og finpusset. Leggeanvisninger må følges nøye. Hadde vært fint om noen kunne kommentert løsning med å legge flytende parkett direkte på betong , kun med 5mm isolasjon og varmefolie i . Her er et klipp som viser hvor enkelt det er å legge Ebeco varmefolie.


Foil Kit kan installeres over eksisterende gulvkonstruksjoner som betong , gips- eller . Linoleum eller PVC-belegg kan bli liggende, man må da legge byggplast over. Ved installasjon på betong som ikke har fuktsperre, må denne dekkes med .

Depron 6mm skal installeres under Ebeco Foil Kit ved bestemte konstruksjoner. Spørsmålet er: Vil det hjelpe noe særlig å legge 2cm isopor under. Men varmefolie direkte på betong uten isolasjon under, tror jeg lite på, . Veggene er leka og gulvet er støpt betong og ser slet og fint ut.


Jeg ønsker å legge varmekabler eller varmefolie på gulvet. Personlig skjønner jeg ikke vitsen med å legge føleren ned i betonggulvet. Tradisjonelle varmekabler som støpes inn i betong , er mest brukt på nye gulv. Et alternativ til å legge nytt betonggulv , er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet.


Flexwatt er et velprøvd og prisgunstig alternativ for deg som skal legge tregulv, parkett eller laminat. Installasjon av varmekabel limt på betong. Byggmax tips, Hvordan du støper en uisolert. Her kan du se hvordan du enkelt legger varmekabler og varmematter.


Abonner på vår kanal for å. Gulvet er betong og det ligger allerede isolasjons plater over. Etterspør elektriker som kan legge Elflex varmefolie med nødvendig isolasjon. Kan installeres direkte på toppen av eksisterende gulv av betong , gamle fliser eller tre.


Varmefolie er en fantastisk løsning for lavtbyggende gulvvarme.

Hvordan legge enklest nytt gulv over gamle fliser i gang m gulvvarme? Elflex mk-er en varmefolie basert på karbon og polyester, belagt med akryl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg