mandag 10. oktober 2016

Flyktninger hellas 2018

Fra mars til april økte antall flyktninger som ankom Hellas fra Tyrkia voldsomt. De aller fleste reiser til Hellas går uten spesielle problemer. Greske myndigheter melder at hundrevis av flyktninger og migranter har.


Også i vinter kommer det til å være flyktninger i Hellas som må sove i telt. Samtidig drukner det flyktninger hver dag på vei mot friheten i de iskalde vannet drukner de fort, og få overlever. Flyktninger forteller Adresseavisen om ville tilstander.

På vei over fra Tyrkia i Nord- Hellas ved elven Evros, døde to familier med tre barn for noen . En talsmann for lokale myndigheter i Ayvalik opplyser at flyktningene i båten var tyrkiske statsborgere med bånd til den muslimske predikanten. Farligere å krysse Middelhavet. Det har blitt farligere for flyktninger og migranter fra Afrika å krysse Middelhavet for å nå frem til Europa.


Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag. Dråpen i Havet arbeider hovedsaklig i Hellas. I dag lager Nicos og Katharina Koveou mat til flyktninger i det som en gang var restauranten deres på Lesvos i Hellas.


Ingen umiddelbar tilbakesending av flyktninger fra Hellas til Tyrkia - 20. NTB med mer fake news om flyktninger - 1.

Ving svarer på vanlige spørsmål: Det er liten sjanse for at du som ferierende vil se og møte på flyktninger på våre reisemål i Hellas. Frivillige i Hellas frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Lesvos. I Hellas jobber Leger Uten Grensers team med flyktninger som har kommer sjøveien over Middelhavet. Av Gunnar Zachrisen Sist oppdatert: 27. Ingen har i dag fullstendig oversikt over antallet flyktninger og migranter som befinner seg i Hellas.


Flere land vil hjelpe flyktningene hjem. Det fotografen møtte, var flyktninger og migranter som solgte sex til greske menn for å overleve. Det er så mange historier der, men så lite mediedekning. Vi tror jo nesten ikke at det kommer flyktninger lenger, men det gjør det jo.


Sist vinter bodde jeg sammen med flyktninger i en forlatt lagerbygning på den greske øya Lesvos. For mange var dette et bedre alternativ enn . Slik er situasjonen for flyktninger på øya Lesvos i Hellas , forteller sykepleier. Dette førte til en reduksjon i antall flyktninger til Hellas.


Uttalelse vedtatt av Oslo SVs årsmøte, 3. SV går i front for en ansvarlig. SV skal presse på for at . Foreign Terrorist Entry into the United States kan endre USAs rolle i gjenbosetting av flyktninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg