tirsdag 25. oktober 2016

Servant 50 cm

Liten servant som er enkel å rengjøre, egnet for trange rom. Finnes med armaturhull til. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan du søke på ulike størrelser.


God kvalitet til lave priser.

Vi har praktiske oppbevaringsløsninger i massevis av designer og størrelser. VikingBad er Norges ledende leverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad. Med fokus på trygghet og kvalitet for alle.


Servant med avsettingsplass i bakkant, cm. Kranhull høyre eller venstre. Top Solid er en sprøytet kompositt som påføres. Velg mellom 4 og cm. I Skapa servantskap inngår det.

Forma underskap finnes i to dybder . Evermite overflate, såkalt diamond surface – har unike egenskaper når det gjelder holdbarhet og glans, . Populære servanter og tilbehør. Plan porselensservant med kranhull og overløp. For boltemontering eller på Keramag Renova Nr. En unik håndservant til selv de minste baderommene. Elegante firkantede servanter sikrer stort basseng med sikkert design som.


AhlsellA-collection Aservant. Batterihull, uten overløp. Heldekkende kum venstre, batterihull høyre. Selger ny rocca debba servant med skap cm. Dimensjoner: Lengde: 5mm.


Bilde av Titan servant porselen. Produsent: Raguvos Baldai Ir Ko. Du må være logget inn for å kunne gjennomføre bestillinger.


Flott klassisk rektangulær porselensservant til benkeplate med overløp og kranhull. En veldig vakker og enkel firkantet servant med en benkeplate som kan henge på veggen eller stå på en benkeplate. Takket være det naturlige materialets variasjoner blir hver servant unik.

Baderomsmøbler med servant. Globo Misura servant , 50xcm. Leveres uten servantbatteri, ventil og vannlås. Håndkleholder medfølger ikke, må bestilles .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg