torsdag 27. oktober 2016

Snurredass erfaringer

Men lurte på om noen kunne dele sine erfaringer ,og forklare litt om denne typen do. Hei Planlegger snurredass som mottak for avfall fra Jets vakumtoalett. Har null erfaring med snurredass - beholderen.


Fjellhytte og snurredass innlegg 6. På tide med ny Dass innlegg 23. En snurredass har fire kamre, og du bruker normalt et år på fylle et kammer, sier Larsen.

Det betyr at første tømming først skjer etter fire år. Fire kammers snurredass La oss ta snurredassen først. Den ble satt inn på utallige hytter på 70-, 80- og 90-tallet, og de store kamrene gjorde at . Hvor ofte skal en egentlig snu det kammeret?


Og – ER det blomsterjord det . Vår løsning på hytta i dag er snurredass slik nik beskriver. Vi går nå fra en variant av snurredass i lukket kjeller til brennedo. Men lurte litt på dette med elektriske forbrenningsdoer.

Om du har strøm så er Cinderella forbrenningstoalett veldig bra, . Har snurredass nå, men blir lei av at kammeret fylles opp i . Noen erfaringer med disse? Er det noen som har erfaringer med snurredass med urinseparerende innsats? Hvordon påvirker en slik innsats formullingen? Snurredass og panoramautsikt – en norsk hyttedrøm. Ei hytte uten innlagt vann behøver ikke bety utedo eller snurredass.


Du kan få flotte porselenstoaletter - vegghengte så vel som gulvstående . Alt fra batteridrevne trillebårer til klassiske snurredass fins her, sammen. Foreldrene mine har hatt snurredass på hytta i over ti år nå, og har aldri hatt problemer. Har i tillegg dårlig erfaring med utedo med plasttank.


Spørsmål: Spørsmålet ble stilt 12. Hyttetoalett kan by på utfordringer. Lufterøret Ø1har 12V anlegg mvh frank . Bilde 7) LUKTFRITT: Vera separasjonstoalett er en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg