fredag 21. oktober 2016

Pris lekter 23x48 impregnert

Velg butikk for aktuell pris og lagersaldo. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Justert lekte 23xmm impregnert furu. Sløyfer mot undertak er et eksempel på bruk av impregnert.


Tilgjengelig i butikker.

KONSTRUKSJONSVIRKE CGRAN 48X148. Bestillingsvare5-dager. Trykkimpregnert kledningsbord av furu. Prisen er oppgitt per løpemeter. Impregnerte lekter – buntet.


Sjekk priser på lekter impregnert 23x48. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp lekter impregnert 23xbillig i nettbutikkene. Har sett veldig mange bygger rekkverk av liggene lekter. Er det vanlig impregnert ? MERK: Trapp fra terrasse er ikke med i prisen. Finnes i størrelsene: 23x, 30x4 36x4 36x7 48x4 48x7 73x73.


Mengde, Listepris , Rabatt, Sum Netto. Det er vesentlig å bruke festemidler til impregnert trematriale som er så korrosjonsbestandig at de varer. Alle priser på byggevarer og trelast er i henhold til våre til enhver tid gjeldende. Lekter gran, x mm, lm, 6 0. Type: Dimensjon: (mm), Pris pr (veil), Sort: Cjustert. JUSTERTE REKKER OG LEKTER.


For festing av rett mønekappe skrus en trykkimpregnert lekt. Rekker, lekter og sløyfer, ubehandlet. Det gis pris på fjerning av eksisterende lekter , feder og underpapp, samt.


Riving komplett lekter , feder og papp. Feder av impregnert 23x48.

FURU IMPREGNERT 23XLEKT. Forhandler oppgir eksakte priser og betingelser levert ønsket adresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg