torsdag 27. oktober 2016

Serigstad+rundballekutter+pris

Serigstad RBK Flexifeed er markedets eneste virkelige kutter. Profilinformasjon om selgeren. I mer enn 1år har vi utviklet.


Trenger en rundballekutter som er driftssikker med minst mulig driftsstans. Tenkte og fylle den med en tanco rundballedeler, Går dette fint .

Grovformekanisering innlegg 13. Rundballekutter innlegg 28. Flere resultater fra gardsdrift.


Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte traktorer og . Skal være en stasjonær og må klare tæla rundball. I flere år har Fjøssystemer vært på leit etter en rundballekutter til å . Det setter vi veldig pris på!

Denne kutteren selges til denne reduserte prisen , fordi det har hvert en . Minstepris på alt som auksjoneres bort er 1. Inkludert Serigstadpumpe. Round Balers - Hay and Forage machines - Farm. Kutteprinsippet er som på halmkutteren, men som i en rundballekutter vil den ene akselen forsinke.


At han nå har investert i en bil med rullestolheis er prisverdig. Det kjøres fôrplaner etter planlagt avdrått i besetningen. Round balers - Hay and forage machines - Agriculture. Dagens rundballekutter er full av smarte løsninger og holder meget høy kvalitet. Moms, Indeholder ikke refunderbar moms.


Dillerud og rekordholderen for pris på Staur: Lampard av Flittie. Brukt sesong til ca 2rundballer. Med bein, Ballene legges inn bak. Takler blaute og frosne baller.


Har god pris på VKM Beitepusser.

Jordbruksavtalen, endring av produsentpris. Liste på alt serigstad Fra Gadyet. Han har savnet kjøtt på beinet, noe somidette tilfellet betyr reell pris på . Dette er jo mulig å få kjøpt rett ifra levrandør ,men til en høyere pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg