mandag 24. oktober 2016

Male vedovn hvit

Så for meg å ha den i hvit ,med en eller annen stilig finish. Tviler sterkt på at det går an å male en jøtulovn, malingen vil nok ikke tåle slik . Sorte spor etter røyknedslag er lite lekkert på en hvit peismur. For å få den hvit igjen er det maling som gjelder.


En malingsrulle, en malepensel og et par timer til overs, så har du et nytt ildsted.

En hvitmalt peis er fortsatt dominerende i norske hjem, men det er en smal . Er peisen allerede hvit , men sotete og skitten? Slik blir peisen fin igjen. Gangen i det er omtrent som når du skal male veggen, men du må . ShapeStone Light er ment for å males i ønsket farge med vanlig vannbasert,.


Colorado skal ikke etterbehandles eller males , og leveres i kvalitetene hvit , . Lurer du på hvilken type maling du skal bruke når du skal male peisen? Det er jo virkelig klassisk og flott, men peisen må ikke være hvit !

Har funnet meg en ny gammel vedovn , men denne er nesten hvit , og til dels noe slitt i emaljen. Jeg vurderer pusse denne ne for så å gi den en runde med . Rengjør vedovnen med en blanding av tri-natrium fosfat og vann. Se det store online utvalget av Vedovner og peiser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Vedovner og peiser her.


Skal male muren bak ovnen i stuen. Disse malingene kan kjøpes i ferdig utblandet hvit eller brekkes i alle farger. Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og ovn , og MAXBO hjelper deg gjerne med å finne ildstedet som passer best hjemme hos deg.


Jøtul F 370-serien er en designbelønnet ovnsserie som består av ni hovedvarianter i unikt støpejernsdesign. Man kan velge mellom ulike . Jeg har et murhjørne hvor det står en vedovn som utvikler ganske mye varme. Pyntering ovnsrør Ø1sort matt emalje. De aller fleste vil at peisen skal være hvit , men kritthvite peiser, malt med.


Flisene inne i peisen kan også med fordel males. Jøtul F 1karakteriseres av sine store sideglass og tre stødige ben som gir ovnen et lett og moderne preg. Man har mulighet til å bygge på med en dekorativ og .

Har du en gammel, rusten ovn som bare ligger der - eller som ikke er i bruk? Sett kulturskatten din i stand selv og få varme i stua. Contura, med sitt øye for design og trender, ser at fargen hvit ikke bare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg