torsdag 20. oktober 2016

Rørkutter stålrør

Egnet til kapping i hjørner og andre steder der det er trangt. Har lav vekt og er lett håndterlig pga. Har noen her kappa stålrør med rørkutter? Hvor fant dere i så fall en som var god nok?


Samme utførelse og funksjon, men med trinse for tynnveggede stålrør type Stamco, rustfrie rør osv.

Nr 2kan raskt åpnes og lukkes med en sleide i . Med en ekstra tynn skjæretrinse og to ruller. Materskruen trykkes mot en kraftig fjær, innmontert i løperen, som . Ekstra lang styring for skaftet. OPGW rørkutter justerbar type - For kutting av stålrør uten å skade fibere inni disse - Justerbar for rør med utvendig diameter til mm. Liten rørkutter for enkel kutting av kobberrør.


Ridgid rørkutter - stålrør. Høyoppløselig bilde FOT_PRO_ALG_ROHR_110.

Lagerbeholdning: På lager. Kapper tynnveggede rustfrie stålrør , kobberrør og PVC-rør uten å måtte rotere hele verktøyet rundt. Perfekt der det er trangt om plassen og meget godt egnet til. For kobberrør, rustfrie stålrør , Prestaborør. Installasjonsveiledning finner du her: Viega Guide.


Disse rørkutterne er laget for optimal ytelse på rør av rustfritt stål. På bestilling leveres kutteverktøy med elektrisk og hydraulisk drift. Grade verktøy for å ta vekk grader på avsagede rør, ekstra kniver i … 5-. Rørkutter for rustfritt stålrør - str.


Dekker dimensjoner fra til mm,For nøyaktig kutting av kopper, bronse, aluminium og stålrør. De vanligste modellene kutter bl. Innfellbar gradfjærner og med ekstra trinse som oppbevares i håndtaket. Anvendelsesområde: Kobber og messingrør (150L). Snap-on rørkutter mini med skrallefunksjon.


REMS CENTOR RØRKUTTER Rørleggerutstyr Rask vinkelrett kutting av rør sponfritt. Fungerer på kobber, kobbernikkel og stålrør.

Systempressverktøy Geopress pressringsett - Anbefalt for pressmaskiner type ( PT2), PT3H, PT3-AH, PT3-EH og Pressgun 4E, 4B og batteridrevet . Produktdetaljer og -varianter. Kutter rør i fra 50mm til 125mm. Velg for å legge til produktliste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg