onsdag 12. oktober 2016

Plastrør kutter

PRODUKTBESKRIVELSE Kutter rør fra mm til 2mm rørdimensjon. På bestilling leveres kutteverktøy med elektrisk og hydraulisk drift. Verktøy for kutting av pe- rør for opptil 30mm.


Det utvikles ingen gass eller røyk ved bruk. Bladet kiler eller limer ikke under bruk, da de slipte .

Kutter PVC- rør , hageslange, plastbelagte aluminiumsrør m. Automatisk åpningsfunksjon med trinns innstilling for størrelse. Alt du trenger til kapping, avgradning, kutting, bøying og opprømming av rør laget av blant annet kobber, aluminium og rustfritt stål. Vi tilbyr et svært bredt . Kappeskjærets mating skjer i flere trinn via et tannsegment. Gir et vinkelrett og gradfritt . Rørskærer til plastrør fra Ridgid.


Køb dit Ridgid værktøj og rørskærer online hos Globaltools.

Denne allsidige kutteren kan benyttes på rør i polyetylen (PE) og polypropylen ( PP) samt tynnveggede PVC- rør i to standardstørrelser med ytre diameter på 32 . For kapping av PVC, PEX- rør og andre lignende myke plastrør. Et rørkuttesystem for kutting og fasing av stålrør, støpejernsrør og plastrør. Når rør skal kuttes , bør det gjøres på en hensiktsmessig og effektiv måte, hvor en tar . Spesialkutter for PEX rør Rask å jobbe me gir perfekte kutt Pex rør bør kuttes , ikke skjæres.


Benytt denne pex-kutteren for å oppnå en jevn endeavslut. For skjæring plastrør og rør (PE, PB, PVDF rør ) opp til Ø mm. V-formet blad gir raske, rette snitt og hindrer materialet blir knust. Roterende, krever - 25cm fritt rom rundt røret der kuttet utføres.


Rørkutter (trinsekutt) 110mm - 160mm diameter tohånds Rems. Leter du etter billige Tenger på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox. Kutter for bruk på PP-R rør fra 1mm til og med 2mm. Hele sette inneholder: skt stål åk, 7stk doble faklings adaptere, stk rør kutter , stk fakling verktøy og en rød rør bender.


Rør benderen er perfekt for bending . Det finnes en lang rekke med utstyr og tilbehør, som ved bruk vil lette hverdagen både for bruker og hjelper.

Kruge AS har lansert en ny rørkutter som er ideell for VA-entreprenører. Produktet som heter Exact P4kutter og faser plastrør i en operasjon, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg