torsdag 6. oktober 2016

Krølltang babyliss

Takket være den innovative auto-krøll teknologien kan du oppnå et profesjonelt og raskt. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Om du drømmer om de perfekte krøllene og vil vite hvilken krølltang som er best i test akkurat nå, har.


Hvem har ikke drømt om å være i stand til å lage krøller uten krølltang og uten bevegelse?

Lag store eller små lokker med den unike koniske styleren. Klassisk krølltang med godt hjelpegrep på håndtaket, gir fine og varige krøller. Europas største elektrokjede.


Babyliss Pro 1Sublime touch er en klassisk . BaByliss Pro 1Sublime Touch. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. This innovative new styler will revolutionise the way you curl your hair at.


Selger en babyliss curl secret ionic tang.

En krølltang som har et unikt belegg som beskytter håret mot slitasje og har en uendelig holdbarhet. Profesjonell krølltang med et eksklusivt Sublim Touch-belegg som gir en jevn fordeling av varmen, samtidig som. Automatisk krølltang , maks 230°C, 12sek oppvarmingsti Keramisk, instillinger, 25W. Fantastiska hårprodukter och Curl Secret i ett!


Nu får du tillsammans med din Curl Secret en perfekt presentförpackning med Schampo, Balsam och gårolja från . Professionell krølltang med diameter på mm som passer utmerket for å skape mellomstore krøller. Varmes opp til 1°C på bare sekunder. Det roterende ledningsfestet og den svale toppen gjør den. Så sjekk vårt store utvalg. Vi har alltid gode tilbud på krølltanger!


Krølltang med Sublim Touch belegg som er ultra skånsomt mot håret. Legg håret rundt varmeelementet og l. Det var en liten glipp og det er nå fikset Krølltangen er så bra! Denne krølltangen har vært lengst på markedet og passer for deg som skal krølle håret på den klassiske måten.


Skaftet er enkelt å holde i og med ledning på 1 . Bestill din nye krølltang i dag, vi leverer raskt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg