mandag 3. oktober 2016

Litex smøremembran

Hei Har nå satt 30mm litexplater på veggene og skal nå smøre membran i alle skøyter og hjørner. Jeg har netting som jeg skal legge . Er det enten det ene eller det andre, eller bruker man begge deler? Ser noen husleverandører har litexplater i . Lurer da på om jeg trenger å bruke .

Løsningen krever ingen smøremembran og badet er klart til flislegging samme dag. Våtromsmembranen er enkel å montere og benyttes både som . Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. MAXBO har membran og alt du trenger til vanntetting for å unngå fuktskade og vannlekkasje. Membranplate som fungerer som vann og dampsperre og som ikke skal smøres med membran.


Skjøtebånd selvklebende 10m Litex. Platen er vann- og damptett (diffusjonstett) og klar til flislegg- ing når skjøter, hjørner og . Litexplaten er vann- og damptett og skal ikke ettersmøres med membran , verken i våtsoner, mot .

Tømrar Åge Vik på Voss sitt motto er kvalitet fra begynnelse til slutt. Her kan du lese mer om hvorfor Vik har lagt smøremembran. Derfor sverger han til LITEX.


Litex damptette Membranplater med . Enkelt å bygge sikkkert bad med solide litex -plater. Og det beste av alt: jeg slapp å bruke membran , annet enn i dusjsonen på gulvet. Da mener jeg noe av poenget forsvinner med å ha våtromsplater. Kikket på litex også og der står det at man ikke skal ha membran på disse. Smøremembran påføres skjøter, fuger, skruehull etc.


Konsernsjef Erik Øyno i Protan har stor tro på Litex. Ultipro smøremembran kg. Er du lei av å se smøremembran tørke? Slik kan et våtrom bygges med rupanel og gips som underlag for membran , flislim og flis, ifølge Håndverkernes Våtromsveileder. Disse platene, som er vanntette i seg selv og ikke trenger membran , gjør at du.


Gulvet er I-bjelker, trebjelkelag. Har tenkt å legge mm spon, masterbord eller litex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg