onsdag 12. august 2015

Brukte traktordekk

Litt brukte dekk et økonomisk alternativ. Disse dekkene er med andre ord i praksis nye. Vi har nå brukte traktordekk fra Finn. Liste over alle Jordbruks dekk på Agriaffaires.


Traktordekk traktor Selges og kjøpes. Her har du en liste over alle nye eller brukte dekk annonser på Anlast.

Her legger vi ut restsalg overliggere og brukte dekk til salg. Denne siden oppdaterer vi så snart vi har noe å fylle på med av produkter som er klare for salg. Faksvåg AS kan som den første levere seiping av Nokian TRI dekk. Se vårt store utvalg av nye, avmonterte og brukte dekk og felger.


Kjøpte brukt traktor som det fulgte med ekstra dekk med felg til. Brukte dekk med dimensjon 16. Er interessert i et brukt dekk av dimensjon 16. Gode sommerdekk selges billig!


Slik kan det for eksmpel skrives når brukte dekk til bil selges.

Av de hundre- eller tusenvis av brukte dekk som akkumuleres hvert år blir ikke alle brent. Torp Maskin har et stort utvalg i både nye og brukte traktordekk og felger til gunstige priser. Mange av dem kommer tilbake for salg som regummierte dekk. Forhandlere har plikt til å ta kasserte dekk vederlagsfritt i . Hos oss kan du kjøpe forskjelleg landbruksutstyr - brukt og nytt! Faksvåg har begynt å seipe Nokian TRI 2-dekk til traktor.


Her sto en grønn transformator, masse røde containere og et arbeidsskur med en søppeldunk utenfor samt noen store, brukte traktordekk. Det er også mulig å få seipet brukte dekk. Noen dekk blir regummiert og brukt om igjen som dekk. Dekk blir også i stort omfang kvernet og . Har div brukte traktordekk. Befinner seg i Selje i Sogn og fjordane.


Et traktordekk er et helt treningssenter i seg selv, for du kan gjøre et vell av funksjonelle styrkeøvelser på det. Dekk som er brukt i ca 2mnd selges grunnet har en annen bil nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg