torsdag 27. august 2015

Hva er egr ventil

I dag er den helt fin - hva gjorde verkstedet? Koblet ut egr - ventilen ! EGR - ventilen er åpen på lavt turtall og stengt på høyt turtall, husker jeg rett. Om EGR ventil , mystisk gjenstand for våre biler, har vi skapt en stor debatt: mange sjåfører hevder at skape problemer for utførelsen av bilen, . Lurer litt på hvordan egr ventilen fungerer.


Her har det litt å si hva slags motor du har i bilen din.

Dette er en informasjon fra Dieselgrossisten AS. For å unngå at din nye turbo går i stykker, bør du lese dette nøye. EGR ventilen styrer noe av eksosgassene inn i innsuget for å forbedre. Folk søker også etter Hva er en EGR ventil?


En Eksos Gass Resirkulering ( EGR ) ventil er en mekanisk komponent funnet på biler og spiller en vesentlig rolle i riktig funksjon av bensin og diesel-motor. I eksosgassen resirkulering ( EGR ) ventilen er en bil del brukt til å redusere utslippene. En dårlig EGR ventil fører til en økning i utslippene , samt en rekke . Men for å forstå hva den gjør det, må du først forstå noen ting om hvordan . Hva om sotet setter seg inn i ventilkammeret?

Kan noen forklare EGR ventil innlegg 5. FEILkode EGR ventil innlegg 28. Flere resultater fra bimmers. FAQ - Digituning digituning. DEAKTIVERING EGR VENTIL : Eksos gass . Mens jeg ventet fikk jeg en kjapp innføring i hva de skulle gjøre, noe som var veldig . Merker du noe forskjell med den av eller . Regningen kom på noen-og-tyve tusen, omtrent det halve av hva bilen er.


Feilinnstilte dyser, feil på motorstyringen, nedsotet EGR - ventil , . Sammenlign og spar med vår lave pris! Eurodel kan tilby ett bredt sortiment av eksos deler for eksempel sluttlydemper, eksospotte, katalysator, . Kjøp EGR ventil på Eurodel. Vi tilbyr et stort utvalg av alle typer AGR, bil tilbehør og bil reservedeler i . Medlemmer forteller oss at de blir bedt om å skifte EGR - ventil før. Vi dekker gjennom egne goodwillordninger mer enn hva lovverket krever i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg