torsdag 6. august 2015

Multikriterie detektor

CN-PYH Multikriterie detektor med innstillbare funksjoner. Detektoren har en nyutviklet oransje lysdiode med et Y-røyk kammer. Det er generelt riktig å si at også her er optisk detektor basis detektoren ,. Den detektor som har gitt meldingen identifiseres ved at den har tent sin.


Les mer om brannvarsling og de ulike produktene som avdekker brann.

Lær forskjellen på varmedetektor, branndetektor og røykdetektor. Siemens AS, divisjon Building Technologies, Adressable multi sensor smoke detector type. EDI-multikriterie detektor kombinerer det optiske kammeret og en termisk del . Dette er en multikriteriedetektor som både registrerer røyk og varme.


Indeholder både optisk kammer og termoføler. Professionel multikriteriedetektor, der kan programmeres i . Denne detektoren tilfredstiller kravene som er satt for b. Blir lokalt alarmsignal borte ( detektor er ikke lenger i alarm) går alarmrele tilbake til normalstatus.

Stærk vækst for multikriterie - detektorer på markedet for brandalarmer. TEM detektoren er en intelligent konventionel detektor der indeholder alle de nyeste . Nøkkelboks for brannvesen. KL735A är en adresserbar multi-kriterie detektor. Den har dubbel function (optisk och värme detektor) och har möjlighet att rapportera larm både som en vanlig . En multikriterie detektor er en brannmelder. MULTIKRITERIE DETEKTOR EDC-30.


Beskrivelse: Multikriterie . Siemens har et stort udvalg i gennemtestede og yderst pålidelige detektorer med den interaktive ASA-teknologi. Ud over de traditionelle punktdetektorer: termo-, . System Sensor AP 2Multikriterie. Intelligent 3-kriterie detektor. Med indbygget optisk-, termo- og infrarød detektering er detektoren et godt alternativ til Ion . Branddetektor med både optisksensor og termoføler.


Velegnet til ABDL i forbindelse med køkken da den kan skælne mados fra røg. Optisk detektor Termisk detektor detektor multikriterie detektor Side . KL735A har möjlighet att rapportera larm både som en vanlig rökdetektor eller som en.

Det er en multikriterie - detektor , der registrerer både sort og hvid røg, takket være en orange lysdiode. Med unikke livreddende egenskaber, det er den eneste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg