tirsdag 11. august 2015

Sykkelpumpe racerventil

Har en slik sykkel: Skjult lenke - logg inn for å se den Den har ikke bil-ventil til dekkene, den bruker de gamle sykkel-ventilene, altså noe . Arvet en terrengsykkel her for to uker siden, og den har racerventil (syltynn). Siden den gamle sykkelen min hadde vanlig sykkelventil er det . Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp . MTB sykler, og regner med at den fra biltema er mest beregnet på MTB, selv om den har racerventil ? Deler, sykler, utstyr og stæsj. En lettvekter av en pumpe i forsterket karbon.


Lezyne Carbon Drive Lite sykkelpumpe. Kompakt og liten i størrelsen, perfekt å ha med på lomma når du er ute og . Dunlop: Vanlig sykkelventil. Presta: Racerventil Av messing. Men det vanligste er nok en god sykkelpumpe med manometer (et manometer angir lufttrykket i dekket) til å pumpe dekkene på sykkelen. Men er alle sykkelpumper egentlig egnet til sykkelen din?


Kompatible ventiltyper: Autoventil (AV), Racerventil (SV). Den bærbare sykkelpumpen kan beskrives som kompakt og robust. Det største Racingventil Adapterutvalget med varer.


Sykkelpumpe Fjern denne varen. Smart for deg som vil fylle luft feks på. Kjøp sykkelpumpe copå Kelkoo. Overgang fra presta til bilventil. Dessverre er det få sykkelpumper som har manometer, men vi har pumpe . Alle kan fylles med vanlig håndpumpe . Ventil, Nålmunnstykke og adaptere for ulike ventiler medfølger.


Materiale, Sylinder av metall 60x1mm. Emballasjemål, 2x 1x cm. Road Drive Medium sykkelpumpe. Bli den første til å omtale. Passer kun til racer ventil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg