mandag 31. august 2015

Kjemisk rensing av klær

Kort fortalt så er dry cleaning (engelsk fortegnelse) det vi i Norge kaller kjemisk rens. På engelsk heter kjemisk rens dry cleaning. Betyr det at tøyet overhodet ikke blir vått? Slik vasker du klærne som ikke kan vaskes.


Ikke alle plagg merket med rens , må på renseriet.

LES NØYE: Har du planer om å vaske plagg som . Kjemisk rens kalles ofte også tørr rens fra engelsk ”dry clean”. Klær som kan miste fasongen etter vanlig vask, bør derfor renses. Hva du bør tenke på når du leverer klær til reparasjon, og hvordan du går frem for å klage hvis du ikke er fornøyd.


Mangler: kjemisk Rent Levert – Marthes Renseri marthes. Bufret Marthes Renseri har utdannede medarbeidere med svennebrev i tekstilrenhold samt Mesterbrev i tekstilrenhold og kjemisk rens. Vi har spesialisert oss på rens.

I renseriene brukes perkloretylen og hydrokarboner. Hva skjer når klærne blir renset. Ved kjemisk rens blir tøyet rengjort nesten uten bruk av vann. Mye av smusset på klær er små, mørke partikler sitter i fett. For å unngå styrking, ta klærne ut av vaskemaskinen umiddelbart, rist dem til og heng dem til tørk for å redusere rynker og folder.


Unngå kjemisk rens i den grad . Rens Av Klær - dry cleaners, klesrens, rens , rens av dress, rens av kjoler, rens av klær , skjorterens, tepperens, tepperensing - Finn firmaer, adresser, . Jo dyrere og penere plaggene er, jo oftere er de merket med rens ,. Det er helt greit å rense klær i utlandet, men ikke her til lands. En tekstilrenser jobber med kjemisk rens av ulike tekstiler. Tekstilrenseren arbeider med rengjøring av klær , skinn og tepper i renserier og vaskerier.


Nå kan også folk i Stjørdal få miljøvennlig rens av klær , smiler Natalja. I motsetning til renserier som bruker tradisjonell kjemisk rens , bruker vi . Er det noen her inne som har erfaring med plagg som må renses kjemisk ? På rens av skinnklær må det beregnes noe lengre leveringstid da vi sender dette til.

Klærne blir slitt i tørketrommelen, noe som vises på all loen som samles. Orion Renseri er et komplett renseri og utfører det aller meste innen vask og rens. Vi i Alt Rens AS har lang erfaring med Rens og vask av Brudekjoler. Ryene blir som regel vasket i vaskemaskin evt.


Vestbygd Vask og Rens ANS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg