torsdag 20. august 2015

Pe sveis

Utstyr for sveising av alle typer plast. Både for tilsats sveis , ekstrudersveis og speilsveis. Holland Boring AS har moderne utstyr for speilsveising, som også betegnes som buttsveising, av PE -rør opptil Ø 630.


For større dimensjoner leier vi inn større . Sveisespeil ble varmet opp. PE trykkrørssystemer Innholdsfortegnelse: Generelt om sveising Speilsveising av PE 8 PE 1og PEplus trykkrør Speilsveiseparametere for SDR 26 .

Wavin PE trykkrørsystemer. Teknikken er opprinnelig utviklet til sveising av tanker, men brukes i dag også til. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av. PE -rør har for lengst etablert seg som primærvalget for mange kommuner. Anbefalt grense for sveising av PE -rør er -10.


I store deler av landet er det vinterstid vanlig med langt lavere temperaturer enn dette. Dette gjør at vi kan skreddersy løsninger etter kundens . En kort og forenklet innføring i sveising av PE -rør og kuplinger. Norsk Standard NS 4for ”Operatører for sveising av rør og rørdeler av polyetylen ( PE ) og polypropylen (PP) omfatter sertifisering (Del 1) og opplæringsplan .

Interessante og varierte prosjekt på mekanisk verksted. Pipelife produserer PE trykkrør ved fabrikken på Stathelle. PE -rør den rørtypen som egner seg best på grunn av man kan sveise. MgSYqy Å sveise plast er bare en av mange ting du kan gjøre med en varmepistol.


BKS har gjennomført ukes sveise kurs for ytterliggere personer i PE speil- elektro og ekstruder sveis , vi har nå en dyktig fag gruppe på 15 . Før elektrosveising er det viktig å skrape unna den oksiderte overflaten på rørender, og gjøre rent for smuss. Våre sveisere er godkjent for både gass og vann, og vi . PE - rør har for lengst etablert seg som primærvalget for mange kommuner. Vi sveiser rørsystemer i Karbonstål, Rustfritt og PE. Alt etter hva ditt behov er, stort eller smått. Ved alle oppdrag som inneholder sveising av PE -rør og rørdeler skal det leveres sveiselogger.


Disse kan være håndskrevet eller tatt som utskrift fra. PE -HD er ett prisgunstig materiale, og har samtidig en god til meget. PE er ett delkrystalinsk materiale som har lav friksjon og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg