torsdag 20. august 2015

Ibjelke flatt tak

Masonite I-bjelker er mye brukt i takkonstruksjoner. Bjelkehøyde opp til 500mm gjør at den klarer store spennvidder selv med store snølaster. Sperretabeller for I-bjelker med spon i steget, Sperretabeller for I-bjelker med OSB i steget.


Tabeller gjeldende for I-bjelker med spon i steget, Tabeller gjeldende for I-bjelker. I-bjelkene er festet til de horisontale skinnene som er forankret til gulvplaten.

GmbH har utviklet ulike boligtyper – her en type med flatt tak. Er vi på vei inn i en verden av svært fordyrende bjelker for å klare et slikt spenn? Vi ønsker i utgangspunktet flatt tak. H- bjelker på 8m vil bli bra dim på, alt etter hvilken snølast det er i. Vi skal bygge funkishus, og da med flatt tak. Skal ha flatt tak med terrasse på taket av garasjen.


Jeg tenkte å bygge bjelkelaget med . Forsterkning av bjelker Hulltaking Bjelkelagstabell Tak Sperretabell Vegg.

Hunton I-bjelken for gulv, tak og vegg er naturlige produkter Det viktigste. TEKKEARBEID I dette kapitlet er medtatt: Tekking på flatt tak Isolasjon og tekking. Flate tak har liten mulighet for effektiv lufting og kan da betraktes som varme tak,.


Under bjelkene monteres dampsperre med klemte skjøter. Flate tretak kan med fordel bygges som et kompakt, uluftet tak , men da må. Nedenfor er noen eksempler på skråtak med isolering mellom bjelker og kryssede stendere for nybygging iht. Bladet inneholder også anvisninger for utførelse av sperrer av I-bjelker og.


Bladet behandler taksperrer til småhus, både sperrer med opplegg i mønet og . De samme profilene brukes for å lage opp- stolping av flate tak sammen med. Z- bjelker og byggplater for å bygge et nytt tak. Kerto S- bjelke henhold til SINTEF Teknisk Godkjenning nr.


Moduler med flatt tak har begrenset lufting av takflaten. Til bjelker over dør- og vindusåpninger kan benyttes limtre iht. Flatt kompakt tak med innvendig nedløp. Det legges ut striper av plastfolie over bærevegger eller - bjelker som må klemmes med dampsperren for.


Gir mulighet til lange spennvidder, store hull i steget for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg