fredag 7. august 2015

Led armatur ip65

Tett industriarmatur med LED lysplate. Avdekning i opal polykarbonat. Lavtbyggende, lett og mye lys for pengene! LED - armatur som gir høy kvalitet og energieffektivt lys i industrilokaler, driftsbygninger etc. Montering Direkte i tak, på line, eller mot skinne.


Klassisk armatur i LED utförande!

Lysrörsarmatur i klassiskt utförande som lämpar sig väl på både på kontoret som i verkstaden. For dager siden - 7kr, uten mva LED 2xwatt industri armatur IP. Beregnet for fjøs og husdyr rom, produsert i acryl og tåler ammoniakk gass. Om det er til en ny bygning eller renovering av en eksisterende bygning, ønsker kunden belysningsløsninger som gir lys med høy kvalitet og betydelige energi- . Ljusstark LED - armatur perfekt för t. Samtidigt är den kapslingsklassad ( IP) och är lämpad för användning . El-nr: Dette produktet har flere El-nr. Tilgjengelighet: På lager.


PAKN STK Leverandør: TUNGSRAM LIGHTING AS.

NORIKON N4LED HIGH BAY UFO IP65. Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 70W som tilsvarer 600W. Lyssterk LED -lampe perfekt til f. Armaturen har kabelinnføring i hver gavel. Vi har sammensat af vores bedst sælgende produkter.


Dette produkt er bygget af Modus polyesterarmatur og Philips Master Ultra LED lysstofrør. LS1LED er den perfekte løsningen for de mange kravene til hallbelysning innen ulike bruksområder: lyskvalitet, fleksibilitet og fremfor alt en behagelig . D-LED S LED - armatur IPhos ELDIREKT. Proof er en utenpåliggende industriarmatur med skjerm og bred lysfordeling. Kan anvendes til mange forskjellige områder hvor fukt eller støv forekommer.


IPLED industriarmatur med opal akryl skjerm. Spylesikker (ikke høytrykk). Belysning av et tildekket uteområde er nå svært enkelt: Limaro LED er er ikke bare værstabil og slagfast, slik at den også fungerer pålitelig og sikkert i hardt . Moderne LED - armatur i slank profil med stor lysspredning for montering på vegg. LED Damp Proof-armaturene egner seg til utskifting av armaturer med.


LED - armaturene med IP-beskyttelse har et hus og en spreder fremstilt i robust plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg