torsdag 13. august 2015

Stor rund grillrist

Se det store online utvalget av Grillplater og grillrist hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Grillplater og grillrist her. Kraftig rist i rustfritt stål.


Pris er inkludert MVA og uten frakt.

Er det på tide å bytte ut den gamle grillristen eller grillplaten? Innova stekeplate ( rund ). Har grillristen sett bedre dager? Større stålrist med to faste . De runde grillriste fra Nielsen Outdoor er virkelig robust udført. Et langt stykke fladjern er valset rundt og udgør rammen på risten. Se vores udvalg af grillriste her.


Cobb BBQ kit med rist til Rund Cobb.

Grillrist Cone kulgrill i Støbejern. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Stor forkrommet rund rist. For hamburgere, fisk, tomater, etc. Langt og solid trehåndtak.


Håndtakets lengde: 3cm. Du kan også plassere en grillrist oppi for å gjøre grillingen enda enklere. Samle venner til hygge rundt bålet.


Hindrer gnistspredning og gir ekstra sikkerhet rundt bålet. Legg på en grillrist og gjør om bålet til en praktisk grill. Så find en rist, som passer til din grill i vores sortiment.


Det er både nemt at bestille og udskifte en grillrist , så hvad venter du på? Oplev vores store udvalg og gør . Bytt ut den gamle grillristen med det nye Insert Systemet. Insert System grillrist består av en støpejernsrist med en rund rist i midten hvor du kan sette inn alt av . Den store grillrist kan bruges som rist over bålfadet, eller som rist over et almindeligt lejrbål.


Utforsk Webers store sortiment av tilbehør og la moroa starte!

Les om grillmetoder, grillrister , tilbehørsserier m. Hva er forskjellen på tilbehørskategoriene Weber, Weber Original og Weber Style?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg