tirsdag 25. august 2015

Trykkluft manometer

Tryckregulator med manometer. Trykkregulator med manometer. Det er kompressorer i tillegg til tilbehør og verktøy som drives av trykkluft - spikerpistoler, muttertrekkere. Luftpåfyller med manometer. For måling og kontroll av trykkluft og oljetrykk.


Tilkobling bak eller på side.

Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene. Få produktnyheter og gode tilbud på epost. Hydroscand leverer et komplett sortiment med filter, nivåmålere, manometer og testutstyr. Hos TOOLS finner du trykkluftverktøy og tilbehør. Vi fører kompressorer, maskiner , slanger og koblinger og annet fra merker som Cejn, Luna, Pressol og ESSVE.


Slangetrommel for trykkluft. Automatisk slangetrommel til trykkluft. Lengde på slange: 15m, ma.

Modeller med 2l tank har transporthjul, modell med 5l tank er . Perfekt for de som ikke har manometer på selve pistolen. Dreduksjonsventil for trykkluft og andre ikke aggresive gasser, og normalt trykkområde. Manometer 0-bar for vann og trykkluft opp til °C. Sjekk priser på trykkluft manometer pris.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp trykkluft manometer pris billig i nettbutikkene. Kontroll av nytt trykkluftanlegg før oppstart (ferdigkontroll).


Om trykkluftbeholderen er utstyrt med manometer skal dette være gradert. For trykkluft som skal brukes til pusteluft vises til forskrift om kontroll, merking og . Ved oppstart av en kompressor er et manometer alltid innstilt på bar uansett hvilket. Leter du etter billige Dekkmålere på nett?


Heavy duty trykkluftpistol i solid utførelse for nøyaktig og effektiv pumping av ball. To-veis ventil i pumpenippel, støtte-ring sikrer riktig vinkel og dybde, samt . Hvor ukontrollert trykkluft er brukt, er dette veldig ofte irriterende. Høyfrekvente susende lyder oppstår. Noe som kan forårsake alvorlig skade på hørselen.


BLÅSEPISTOL TRYKKLUFT STÅL RAWLINK.

Dette er en standard filter, uten manometer eller avløp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg