tirsdag 25. august 2015

Salmiakk i sluk

Men det hjelper jo å rense sluken og fjerne hårballer og fett som ligger i. I tillegg, hvis det er et gammelt sluk , kan det røret du kjente være fra. Det sterkeste vi kan bruke er salmiakk tror jeg, og det funker bare sånn . Kjøkkenvask som lukter innlegg 15. SLUK OG AVLØP PÅ BAD innlegg 27.


Lukter kloakk innlegg 15.

Tette opp tett sluk med Eddik, natron og kokende vann innlegg 5. Flere resultater fra forum. VOND LUKT: Sluk og vannlås kan ofte tørke ut dersom det ikke er. Lilleborgs forbrukerservice anbefaler produkter som salmiakk og Klorin.


Er det så vidt vannet renner ut av vasken eller badekaret? Da har det nok samlet seg opp så mye dritt i rørene at de tilnærmet har grodd igjen. Jeg opplever at vannet i dusjen ikke forsvinner like fort ned i sluket som det har gjort.


Salmiakk i røra fjerner også noe når nøden er størst.

Idag da mor skulle dusje så gikk nesten ikke noe vann ned i sluket. Skyll litt før du bruker hånden, noen gummihansker tåler ikke salmiakk. Hvis sluket er tett, kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten. Derfor er det viktig å rense. Ser at det finnes Jif avløpsåpner men.


Har prøvd en stund med varmt vann uten at det hjalp særlig. Fjerner fettflekker og belegg. Til vindusvask, grovrengjøring, fjerning av vond lukt i sluk , nedmatting av malte flater og fettfjerning. Hell den oppi sluket, la virke i et kvarters tid og skyll. For å forebygge tette sluk anbefaler jeg at man ca gang i uken heller litt salmiakk i sluket , la det virke i . Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i dusjen.


Slukene og avløpsrørene skal også kunne ta unna en del . HUSK SLUKET : Bakterier storkoser seg i sluket på badet. Hell deretter en bøtte med vann og en desiliter ufortynnet salmiakk ned i sluket. For å bli kvitt Plumbo eller noe annet du har hatt i sluket og kanskje ligger igjen i vannlåsen under vasken, så er det å skylle leeeenge og vell . Salmi er også meget effektivt til fjerning av oppsamlet fett og vond lukt i sluk og . Blander du klorin og salmiakk , kan det skade helsa di.


Områder hvor man kan bruke klorin, er inni kjøleskap, fryser, i sluk og i toalett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg