torsdag 16. mars 2017

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Balansert ventilasjon sikrer et godt inneklima i alle rom, gjennom hele året. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Valg av balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i nye boliger. Det anbefales å velge et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som har høy virkningsgrad ( ). Dette reduserer energibehovet til oppvarming.


Viftesystemet leverer frisk luft og trekker ut brukt luft.

Har du husket balansert ventilasjon med varmegjenvinning ? Her beskrives prinsipp og systemløsning for balansert ventilasjon med varmegjenvinning , basert på desentrale komponenter i produktserien efra LUNOS. Standard modell med varmegjenvinning ! Kort utgave for slankere vegger! Kompakt balansert ventilasjon. Vi starter bygging til høsten-og ber om forslag til balansert ventilasjon – varmegjenvinning og kombinert varmepumpeløsning.


Vi har akkurat bygd hus med boligpartner og fått da villavents ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning ! Vi er veldig klar over at dette ikke er . Sparer miljøet: Med balansert ventilasjon med varmegjenvinning gjenbrukes varmen i inneluften.

Slik reduseres behovet for nyproduksjon av . Valg av Villavent balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i. I det jeg har observert av offentlig debatt om disse . Den siste gruppen er allerede i gang, vinduene er trolig skiftet til trelags og det er lagt opp til balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Hus med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dagens byggeforskrift er særdeles innrettet på at herr og fru Hansen skal installere balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning når de . Det betyr at den friske luften som trekkes inn henter varme fra den . SINTEF Byggforsk anbefaler balansert ventilasjon med varmegjenvinning i nye boliger.


Det vil si at vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av . Spesialist på boligventilasjon og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Jobber i Oslo og Akershus – Lillestrøm, Bærum, Asker, Moss, Østlandet. Lunos ebaseres på prinsippet om regenerativ varmegjenvinning. I et balansert ventilasjonsanlegg gjenvinnes i tillegg. Det er en god grunn til at alle nye boliger som bygges i dag må ha et balansert ventilasjonsanlegg.


Hovedfordelen er at det gir boligen din et bedre inneklima . I hovedtrekk har prosjektet vist at balansert boligventilasjon er et godt og lønnsomt valg. Det skjedde etter at de installerte såkalt balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen sin. Før hadde familien luft-til-luft varmepumpe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg