fredag 10. mars 2017

Manometer trykkluft

For måling og kontroll av trykkluft og oljetrykk. Tilkobling bak eller på side. Tryckregulator med manometer. Trykkregulator med manometer.


Det er kompressorer i tillegg til tilbehør og verktøy som drives av trykkluft - spikerpistoler, muttertrekkere.

Luftpåfyller med manometer. Hydroscand leverer et komplett sortiment med filter, nivåmålere, manometer og testutstyr. Hos TOOLS finner du trykkluftverktøy og tilbehør. Vi fører kompressorer, maskiner , slanger og koblinger og annet fra merker som Cejn, Luna, Pressol og ESSVE.


Kontroll av nytt trykkluftanlegg før oppstart (ferdigkontroll). Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene. Få produktnyheter og gode tilbud på epost.

Slangetrommel for trykkluft. Automatisk slangetrommel til trykkluft. Lengde på slange: 15m, ma. Ved oppstart av en kompressor er et manometer alltid innstilt på bar uansett hvilket.


Dreduksjonsventil for trykkluft og andre ikke aggresive gasser, og normalt trykkområde. Perfekt for de som ikke har manometer på selve pistolen. Manometer 0-bar for vann og trykkluft opp til °C. Leter du etter billige Dekkmålere på nett? Integrert Push-In Fittings (PIF), festebraketter og manometer.


Heavy duty trykkluftpistol i solid utførelse for nøyaktig og effektiv pumping av ball. To-veis ventil i pumpenippel, støtte-ring sikrer riktig vinkel og dybde, samt . Dette er en standard filter, uten manometer eller avløp! Tetthetsprøve av drikkevanninstallasjoner med trykkluft iht. Over tid vil dette trykket falle og man må etter fylle trykkluft.


Benytt den medfølgende pumpen med manometer for å etterfylle ved behov. Hvor ukontrollert trykkluft er brukt, er dette veldig ofte irriterende.

Høyfrekvente susende lyder oppstår. Noe som kan forårsake alvorlig skade på hørselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg