torsdag 30. mars 2017

Lekteavstand takstein

ROBUST TAKSTEIN I MANGE VARIANTER. Asymmetrisk form gir et levende spill i taket. Velg mellom ubehandlet eller . Se anvisninger om undertak og lekteavstand. Jeg skal bruke Zanda Elegant takstein , har hunton sutaksplater, sløyfer på 23xmm .

I de tilfeller hvor man ikke får et jevnt antall taksteinsra- der, kappes øverste takstein i overkant, den borres og. D-glass eller tilsvarende ved . Det kan legges Skarpnes dobbelkrum takstein fra 15°. Ved bruk av gavlstein er min lekteavstand 3mm. Iblandt kan det være fallet på taket som er avgjørende for valget av taktekking.


Benders takstein kan legges på takfall ned til grader. Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Det er markedets mest utprøvede.

Lekteavstand : 310–3mm. Sløyfene skal sikre god ventilasjon mellom undertak og takstein og mulighet for. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Zanda takstein blir produsert ved Moniers fabrikk i Årdal og leveres lagre i Norge. Zanda Protector leveres i følgende farger og overflater:. Se Kontroll av lekteavstand og dekningsbredde på side og 13. Den vanligste dimensjonen på sløyfer for takstein er 30x48.


Siden produksjonen av Betongtakstein har en forventet levetid på . Denne leggeanvisningen tar sikte på å gi deg en innføring i hvordan du skal legge vår tegl takstein på taket ditt. Før du kommer så langt som å legge stein, er det . Dobbelkrum er en sterk, robust takstein som passer tike godt til nye som gamle. Fremgangsmåte ved lekting.


Utregning av lekteavstand. Avstanden mellom bærelektene kalles lekteavstand og måles fra overkant til . Feriestengt: I over år har vi levert takstein av høy kvalitet til hele østlandsområdet. Maksimum lekteavstand ± 3mm.

Modellen som skapte begrepet. Minimum lekteavstand ± 2mm. Vi som produsent av takstein anbefaler å legge. Gammel takstein , spesielt enkelkrummet, er ikke 1 tett.


Dobbeltkrum takstein kan brukes til tekking ved tak-. Takvinkel: Ned til 10graders fall. Lakktyper: Pural og Matt Pural.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg