torsdag 23. mars 2017

Tette blodårer behandling

Trange eller tette blodårer i beina og behandling. Sukkerstoff kan behandle tette blodårer. Sammen med en internasjonal forskergruppe har Bente Halvorsen, professor i medisin ved UiO, . Kan man sjekke hvor blodårer er tette ? Vår ekspert, Helge Ista Overlege svarer.

LHL LHL-sykehuset Gardermoen Behandling og operasjon Utblokking - PCI og. Stenten er et nettingrør som spiler ut blodåren for at den skal holdes åpen. Det finnes god behandling , men du bør på sykehus med én gang. Tilstanden skyldes at blodårene som forsyner hjertet, gradvis er blitt trange, og krever ikke . Men denne teknikken egner seg.


Hensikten med behandlingen er å bedre blodtilførselen til beina. Hvilken metode som er aktuell er avhengig av hvilken blodåre som er tett , og hvor .

Dette kan få stor betydning for behandling av hjerneslag og hjerteinfarkt,. Aterosklerose er når blodårene inneholder plakk – en blanding av . SGLT2-hemmeren Steglatro (ertugliflozin) for behandling av type 2-diabetes . Ved åreforkalkning er det avleiringer av kolesterol på innsiden av blodårene. Hvis du ikke får behandling , kan beina dine bli alvorlig skadet av dette. Valget av behandling kan være vanskelig.


I augustnummeret av VI OVER kan du lese om tette blodårer og hva du kan gjøre for å . I den første studien har hun undersøkt røntgenveiledet behandling av tette blodårer. Der viser hun til at bruk av trykksprøyte er et tiltak som gjør . Tette blodårer og store smerter holdt på å invalidisere Turid Byre (60) fra Stavanger. Men etter noen år hjalp ikke behandlingen lenger. NY BEHANDLING : Det er utfordrende for legene å åpne helt tette blodårer.


En ny metode kan gjøre det tryggere, ifølge amerikanske forskere. Det er veldokumentert at behandling med kolesterolsenkende medisin og blodplatehemmere. Ved Claudicatio intermittens kan du ha smerter i beina pga dårlig blodsirkulasjon.


Undersøkelsen avdekker om du har trange blodårer.

Hvordan kan en sjekke eller konstatere trange blodårer ? Søk og finn ventetider på behandling av åreknuter, rytmeforstyrrelser på hjertet, hjerteoperasjoner. Hvis du har avleiringer på den arterielle siden (tilførende blodkar ) vil det være aktuelt med stent- behandling , dvs. Kan jeg bli undersøkt for tette årer?


Vener: Dette er blodårer som fører blod fra kroppen til hjertet. Om lokal østrogenbehandling i skjeden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg