torsdag 23. mars 2017

Murstein vegg inne

Bruk murstein inne for å skape unike uttrykk eller spennende løsninger. Se eksempler på interiører med blank mur - vegger av rå murstein - og med . Nå kan du få en karakteristisk og røff vegg i teglstein med alle fordelene av flis. Våre murstein fliser er vedlikeholdsfrie og frostsikre samt at de kommer i 10mm tykkelse. En vegg i flis teglstein kan gi.


Det går fint å male teglstein eller en annen type stein muren er.

En grov og ru vegg kan trenge flere lag med sparkel. En gul eller rød teglsteinsvegg fra 60- eller 70-tallet kan enkelt bli mer tidsriktig. Bruk ikke en oljebasert maling innendørs , men heller en normal vannbasert . For å myke opp litt, og fordi vi synes det er veldig kult, vil vi ha én vegg med eksponert murstein.


Det får frem byggets alder, datidens . Da bør du velge murstein , eller teglstein. Ikke bare utendørs, men også innendørs. En mursteinsvegg absorberer og avgir den fukten som fins i .

Hvis man går på visning i Oslo, vil man fort se at mange av de hippeste leilighetene har en mursteinvegg i stua eller på kjøkkenet. Når hele veggen er pusset opp, glattes det etter, så det ikke er altfor mange kanter. Resten av stuen kommer til å være ganske på vegger og i tak.


Murstein av tegl er kunstig fremstilt av tørket eller brent leire, og har vært brukt. Selv syne jeg belegningsstei tar seg godt ut ute, men ike inne. Oppussing av kjøkken, med gammel teglstein. Vi ville ha en hel vegg med teglstein og slik ble den. Her beiset vi dem inne i sagbruket.


Hos MAXBO finner du alt av teglstein, murstein og ildfast stein. Kjøp steiner på nett eller i butikk. På den sponplateveggen skal vi . Fordi murstein og tegl er porøse i overflaten, kan f. Hva gjør man for å holde mursteinsveggen ren? Helst de veggene man finner om man hugger seg inn til fundamentet. Nå er jo muren hennes satt opp med mye eldre murstein enn vi har her, så helt.


Høststorm ute, men koselig inne - og jeg sitter på toget på vei til Bergen . Med tapeter av murstein og fliser, gir vi deg sjansen til å designe dine vegger til å passe ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg