tirsdag 14. mars 2017

Flussmiddel

For elektronikk, elektroteknikk og miniatyrlodding. Før du begynner Et alfa og omega ved all slags lodding, er renslighet. Selv om loddetinnet inneholder et flussmiddel som renser og klargjør . Tilføres loddestedet med loddestaven, som varmes opp og dyppes i. Læreplan i felles programfag i Vgteknikk og industriell produksjon.

Flussmiddel Luna Alu fluss. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Se lagerstatus under info. Logg inn for å se din avtalepris. Pris kr 12per KG Salg per KG.


Brace tec flussmiddel leveres både som pulver og pasta. Over på lager 470Kjøp . Til elektronik, elektroteknik og miniaturelodninger.

Med halogenfrit flusmiddel på harpiksbasis. Anoxan Loddepasta Opp T 850. Tenkte å kjøpe meg flussmiddel , helt til jeg fant ut at det kostet 200kr. Vis tilgjengelighet i Expresser. Er på utkikk etter brukbart flussmiddel til SMD-komponenter.


Metallhuset Bergsøe forhandler metall og legeringer til støperi-, elektronikk- og maskinindustrien, fremstillet av ledende produsenter i Europa og Japan. Arbejdstemperatur fra 5- 800˚C. Anvendelsesområde : Spesielt for stål og rustfritt stål, Ni og Ni.


Aktivitetsområde 400- 650˚ C). Sitter og lodder litt på et prosjekt her og legger merke til at loddingene mine ender med overflødig flussmiddel. Jeg trodde vel egentlig at. Trenger sårt en flusspenn eller flytende flussmiddel (til lodding) raskt, men jeg finner dem kun på utenlandske nettbutikker, har ikke tid til å . Her kalles det for flussmiddel og gjør samme jobben som loddefettet gjør.


Loddefett blir stort sett bare brukt til grovere saker som rørlodding, platearbeid og. Kolofonium som brukes til lodding. Består av sinkklorid og bly. For bruk på stål, jern, bronse, rødgods og .

Penna i bilden er där kun för skalaen og ingår ikke. Det vi ikke lagerfører skaffer vi! Få de gode tilbudene først: SEND. FLUSSMIDDEL ECOGEL PINCEL. Dine personopplysninger vil kun bli .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg