onsdag 29. mars 2017

Egr rensespray

EGR -rens på boks hørtes ikke helt bra ut - hvor skal skiten ta vei når det. Hadde av innsuget på dieseln i går og det så i grunn greit ut inni der, men trykkmåleren ser nesten tett ut og det hullet er jo alt for lite til å få . Flere resultater fra bimmers. Bufret Lignende Vis regnummersøk.


Jeg har denne uken gjort meg en dyrekjøpt erfaring.

Dette var en bil mange beskrev som en . Tar bort sot i motor och avlagringar, aerosol för spjällhus och ventiler. RENS AV EGR (EKSOSTILBAKEFØRING)! Visste du at diesel motorer er utsatt for blokkeringer og avleiringer i innsug og EGR.


Ser det finnes noe EGR - rensespray. EGR ventil er djevelens verk. Rensespray til gummimatter. Innsug og EGR - rensevæske for diesel.

Drivstoffsystem- og EGR -rens for bensin. Motip EGR Rens er intet mindre en sensation. Anvendes til at opløse aflejringer i EGR -ventiler, luftindsugningssystemet, manifolden og . Der står på flasken sprøjtes ind . Det er viktig å rense spray skum fra hendene umiddelbart, da det er my. Elektroniske EGR systemer brukes i biler for å lede avgassene inn i inntaket manifol . Forté Diesel Intake Cleaner fjerner forbrenningsrester og karbonavleiringer som har kommet inn i luftinntaket via EGR og veivakselventilasjonen. Tips, Warnings and symptoms of an EGR failure.


EGR -systemer som påvirker og reduserer motoreffekten i dagens moderne, høyteknologiske motorer. Kvalitetsprodukter til rimelige priser. Hovedleverandør av utstyr.


Vi tilbyr et stort utvalg av alle typer AGR, bil tilbehør og bil . For å se om du kan koble vekk EGR , ta av kontakten på solenoiden. Går jo an å prøve sånn rensespray for MAF ja, skader ikke i alle fall. Liqui Moly Pro-Line spjeldrens 400ml.


FORTE rensespray (diesel intake cleaner) , denne ble innkjøpt og testet. RENSESPRAY Opløser effektivt olie, tjære, fedt, harpiks og limrester m.

CRC har egen rensespray for MAF-sensorer. Yep, Husk at sprøjte IND I SLANGEN. Tjek også den lille drøbel den har i luftfilter kassen og rens den med rensespray.


Hvordan vil I anbefale at jeg renser den, tænkte på at købe noget EGR rensespray til at rense den med når den var afmonteret, er det korrekt at . MAP sensoren blev skiftet med en anden brugt og jeg rensede EGR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg