torsdag 30. mars 2017

Skifte frontrute forsikring

Dette er avhengig av din forsikringsavtale, og vi i Riis bilglass finner gjerne ut av dette for deg. Skifte av frontrute medfører ikke bonustap på din forsikring. Ved del-kasko, kaskoforsikring i Gjensidige Forsikring er bilens frontrute , side-. Hvilken rute som er skadet, f. Om bilforsikringen din har.


Da sparer vi deg vanligvis for.

Gjennomsnittsprisen på bytte av hele frontruta ligger ifølge Hurtigruta. Som bileier med kasko eller delkasko- forsikring slipper du å betale dersom. Dersom ruta må skiftes , påbeløper det en egenandel på cirka 2. Jeg har da en suzuki swift modell som må ha ny frontrute for å få den igjennom eu kontroll. Problemet her er at jeg kun har ansvarsforsikring og har fått pris . Har du delkasko-, kasko- eller superforsikring er bilens frontrute , side- og.


Noen som vet om sprekk i frontruten dekkes av kasko? Ved glasskade (steinsprut og skifte av bilglass) benyttes vår hoved- leverandør. Har også fått gratis frontrute på forsikring.

I alle våre forsikringer som har kasko, del- og minikasko, inngår reparasjon av glasskade. Reparasjon eller skifte av rute går ikke utover bonus du har opptjent. Ved delkasko-, kasko- og totalforsikring er bilens frontrute , side- og.


Har du ikke forsikring eller er prisen under egenandelen, er det. Vi er glade for å kunne melde at Volvo-kunder med Volvia- forsikring kan. Når snøen smelter ligger grus og småstein igjen på veibanen. Derfor er våren høysesong for steinsprutskader.


Slik gjør du hvis uhellet er ute. Få ekstra rask behandling når du melder skaden på nett. Velg skadeskjema nedenfor, logg inn og meld din skade. Har du fått en sprekk eller stor steinsprut må ofte frontruten skiftes. Lars Døviken, direktør for innkjøp i Nemi forsikring.


Dessverre så kjørte jeg uten forsikring den gangen. Hvorfor skal jeg reparere en steinsprut når jeg kan skifte ruten istedenfor? Hvor mye koster det å skifte frontrute når man har forsikring ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg