mandag 27. mars 2017

Tv inspeksjon av rør

Vi har kameraer for alle . RØR-kontroll as - rørinspeksjon, feilsøking og vedlikehold. Rørkamera kan brukes til å avdekke feil og mangler i avløp og overvannsrør på en rask og enkel måte. Våre kamerasystemer er bygd inn i en TV -bil som opereres av . Ved inspeksjon av stikkledninger brukes en type kamera som skyves inn for.


Med våre moderne TV -inspeksjonskamera kan vi inspisere de fleste typer rør.

Har du en bolig med gammelt røropplegg som trenger utskifting eller drømmer du om ett nytt bad? TV - inspeksjon av rør : standardisering av resultatfortolkning. INSPEKSJON AV GAMLE RØR : Robin Wullum bruker et inspeksjonskamera for å sjekke rørene i en leilighet i Kolstadflaten borettslag i . Tv - inspeksjon : sjekker om rørene er i god stand innvendig. Se større kart for tv inspeksjon av rør. Søk etter tv inspeksjon av rør ga Gule treff.


Video og bilde lagres på minnekort, og kamera har 4TV - linjer og justerbart LED lys. Høytrykk og Vedlikeholdsservice AS.

Men ingen har sett at rørene ble byttet. Vann- og avløpsetaten i Trondheim spyler ren 120. Rørfôring - dokumentasjonskrav.


Samtidig som det legges nye rør , undersøker kommunen de private stikkledningen ved hjelp av tv - inspeksjon. Boligfeltet er fra 60- og 70-tallet, . Fleksible rør - Krav til grøfteutførelse. Vi leverer også en rekke tjenester innen renovasjon som f. Rør og Kanalrens AS har moderne TV -utstyr, og kan foreta inspeksjon av de fleste typer av rør. I rør med små dimensjoner benytts skyvekameraer med faste . Kolstad Vann og Avløp er spesialisert innen Tv-inspeksjon. Staking av rør - TV kontoll - Rehabilitering av rør - Dykking.


Inspeksjon av røranlegg under vann. Rørfornying er et enkelt og billig alternativ til helt nye rør. The best search engine for public tenders and procurements. Our database is constantly growing.


Create your tender search profile, and . Vi kan utføre innvendig inspeksjon av rør fra 50mm og oppover. Alle overvann og spillvannsledninger i hovedanlegg skal TV -kjøres.

Rørene blir fremstilt etter ønsket byggelengde med muffe for gummipakning eller el-muffe. Innersiden er glatt og lys for optimal tv - inspeksjon og rensemulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg