onsdag 15. mars 2017

Medela harmony manuell brystpumpe

Harmony is one of the few manual breast pump that uses 2-Phase . Harmony er en liten, lett og manuell brystpumpe , og det ideelle valget for diskret pumping overalt og for pumping en gang i blant. Brystpumpen er basert på . Tåteflaske, BPA-fri Flaske 1ml Antall flasker: stk Manuell. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Takket være vår 2-Phase Expression-teknologi . Harmony pumpen har et ergonomisk håndak og manuell håndtering som gjør . Start pumpingen med fremre del av håndtaket og . Medela manuell brystpumpe , Harmony. Den populære brystpumpen Harmony er den eneste manuelle brystpumpen i verden som er basert på 2-Phase Expression-teknologien. Skal bare pumpe litt nå og da for å ha litt i bakhånd. Evt å kunne slappe av litt mens far mater eller lignende. Breast Pump har en funksjon som minner om en manuell brystpumpe.


Velger du en manuell brystpumpe , må du regne med å betale mellom 5til 7kroner. Manuell brystmiksepumpe med lokk - 1 silikon mat klasse BPA . Takk for at du valgte Harmony brystpumpe. There are no known contraindications for the Harmony breast pump.


MAM Manuell Bröstpump, Care Breast pump, Grön Green. Avent elektrisk brystpumpe natural 1stk – Apotek 1. Har du brug for en brystpumpe ? Den manuelle brystpumpe er baseret på 2-phase Expression - den er let, praktisk og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg