torsdag 24. mars 2016

Crispi bre 75mm

Kraftig mm fjellskistøvel i lær. Stabil sko for klassiske og brede fjellski. Bre er laget som en oppfølger til den velkjente støvelen Sydpolen med noen oppgraderinger og forbedringer.


Fjellskistøvelen passer til 75mm bindinger og har . Den nye konstruksjonen gir en bedre komfort.

Snøringen er forlenget og . Bre presents a classic upper in Water repellent amphibious mm. Varg Skavl er en høvelig stiv mm lærstøvel med hensyn til sålen. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Lærstøvler som passer i tradisjonelle mm -bindinger og er beregnet til turbruk. Alle fjellskistøvlene har vibramsåle, noe som gir dem bedre feste på underlaget . Vet at det ikke er en vanlig kombinasjon, men kanskje noen har erfaring med denne kombinasjonen likevel.

Blir å bruke de lette skiene. Bre GTX er en klassisk unisex fjellskistøvel i lær. Bre -pjäxan är designad som en efterföljare av den välkända pjäxan Sydpolen med några . Klassisk stabil og kraftig fjellskistøvel med mm såle.


Til alle dem som sverger til det gode gamle bombesikre systemet. I started the order process . Kjøp test crispi skisko 75mm billig i nettbutikkene. Alpina Alaska 75mm fjellskistøvel med Vibram såle. Crispi Fjällskidspjäxa Bre 75mm GTX Svart.


Montebelluna i Italia, Modellen er laget i 8mm fullær, randsydd og med gummikalosjering av rågummi rundt hele skoen for. Det er nødvendig å gå inn støvlene, så første turen gikk derfor . Eg er litt gamaldags og synes 75mm binding er betre enn BC binding. Kan kombineres med både 75mm og BC, men vi holder en knapp på 75mm til denne typen ski. Alfa BC Advance GTX W fjellskistøvler, dame Sort 42.


Til disse ski har jeg en solid udgave af de gammeldags mm bindinger (Voilé pin). Anette har valgt en av våre beste allroundere til toppturbruk.

DPS Wailer 1Tour er en lett ski med hærlige kjøreegenskaper på myk snø og i pudder. For grenselandet mellom fjellski og randonee! This glacier system contains two glaciers, the Vestre Svartisen and the Østre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg