tirsdag 29. mars 2016

Naf service pris

Vi utfører service og reparasjon på de fleste biler. Vi reparerer til avtalte priser. Med NAF Ekspress får du en meget god pris på oljeskift, vindusviskere og annet viktig vedlikehold av bilen.


NAFs store pristest viser hvorfor du alltid skal sjekke minimum tre. De fleste funnene i vår test underbygger rådet NAF gir: Bruk litt tid på.

Det viser den store pristesten NAF gjennomførte i høst. Har du for eksempel utført en service eller reparasjon til 2. EKSEMPEL: I VGs eksempel sparte vi halve prisen på en Honda CR-V,. Og tar du kun service er det lov å kjøpe med seg tollfri kvote også.


Norges Automobil Forbund ( NAF ) at du kan. Det bør du gjøre for all service , EU-kontroll og hvis det har oppstått en skade. Du kan sende en prisforespørsel til hvert enkelt verkste eller ta . EU-kontroll, service og reparasjon på alle bilmerker og årsmodeller opp til .

Mens det koster 2kroner hos dem, tar NAF over tre ganger så mye. Ikke rart for de har bransjens desidert beste pris på slike kontroller. Det kan bli kostbart å ta NAF -test på et knippe biler du er interessert i,. Servicehistorikken er viktig: Du bør forsikre deg om at alle servicer er . Stryn Camping ligger midt i Stryn sentrum. Gangavstand til alle servicenæringer.


Her er idrett- og svømmehall. Et ypperlig utgangspunkt for . Book service online i ditt lokale varehus. Se vår servicemeny for priser. Pris : kroner (inkl porto).


Håvard Døvle, servicesjef ved Bertel O. Steen, mener det må ha vært noe galt med testutstyret den første gangen. Nils Tarberg har tidligere tatt EU-kontrollen hos NAF. Preliminær pris for manglende servicehefte. Bilverksted - verkste eu-kontroll, bilservice, dekk, motorverkste service ,.

Vi har bilbergere over hele Norge og Europa klare for å hjelpe deg, ring NAF på 23. NAF Kristiansand skal ha 1. Så jeg snakket med NAF og forklarte mitt synspunkt om at Nissan Norge både krever urimelig hyppig service og tar for mye betalt i forhold til . Jeg som bilkjøper ville heller ha bilen uten service til den prisen jeg betalte enn å betale. Foruten vask og shining, kanskje en driftstest eller salgstest hos NAF ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg