fredag 18. mars 2016

Finn no torget

FINN er hele Norges markedsplass. Her finner du nesten hva som helst. Møbler og interiør, Barneutstyr, Elektronikk og hvitevarer og Sport og friluftsliv er noen . Ting fra Torget , Torget til salgs.


Her kan du søke etter nesten hva som helst. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.

Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, . Sofa, salong, sykkel og barnesenger er noen populære søkeord. Norge eller utlandet, selvsagt også elektriske biler, samt bobiler, varebiler og campingvogner. Ser du etter bolig til salgs?


Dersom du annonserer som privatperson klikker du på Privat og dersom . Dersom du ikke har tid eller mulighet til å hente bruktkuppet ditt fra Torget , er det hjelp å få. Meg til Deg er i dag en pilot. Du kan få opp til tre ganger så.

Jeg selger min parykk, som ble anskaffet i forbindelse med min kreftsykdom og hårtap. Innebygd nett og kan vaskes. BÅTSENTER PÅ KARMØY: Smart Marine leverer sportsfiskebåter, arbeidsbåter, aluminiumsbåter, tilhengere og Yamaha og Evinrude båtmotorer. Finn- torget , markedsplassen for ting som selges og gis bort.


Torsdag kunne Schibste som er eier av Finn. Ved å gjøre torget gratis får vi flere brukere, og vi mener at denne . Den norske rubrikktjenesten Finn. På torget , hvor det selges småting, er verdien av salget på 7 . Legg ting på FINN, rett fra mobilen!


Gå til Finn torget - På Finn torget er det både brukte og nye gjenstander, først og fremst fra privatpersoner, men også fra bedrifter. Torget avslører at mange vil ha en enklere vinterhverdag. Det vil føre til at flere legger ut . Gratis annonsering på finn. Ifølge presseansvarlig Lene Kallum i Finn får de inn rundt 70.


Vi har nå finn torget ønskes kjøpt fra Finn. Planlegger du å legge ut noe til salgs på FINN. Se listen over tingene som blir solgt raskest på det digitale bruktmarkedet.


En gartner (Elin) slår opp med kjæresten sin (Isak), og bestemmer seg deretter for å kontakte folk som gir bort ting på Finn.

Christopher Ringvol produktdirektør for Torget og Småjobber i FINN. Kilde: Snitt siste uker fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg