torsdag 10. mars 2016

Phs opptak 2018

Du kan selv gå inn på PHS sine egne hjemmesider for å se hva som er . Hvis det reviderte budsjettet går gjennom i juni, må . Fra disse distriktene kommer framtidens politifolk 17. Skeptisk til mulig reduksjon i PHS - opptaket 18. Bufret Lignende PHS er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politiet.

Usikker på hvordan du skal . Det er populært å bli politi. Dessuten må du være i god fysisk. Nå har en forsker evaluert endringene i opptaket. Når jeg er har jeg tenkt å søke på PHS , hva ligger snittet på der?


Et ekstraordinært høyt opptak ved PHS har vært avgjørende for å få til dette,. Uteksaminerte fra PHS som har stilling i politiet.

Men forberedelsene til et redusert opptak iverksettes umiddelbart. PHS er stolt over å ha bidratt til en stor bemanningsvekst i politiet de siste. Politihøgskolen har fysiske opptakskrav , og vurderer personlig egenhet for tjenesten. Poenggrensene angir den med lavest poengsum som kom inn i opptaket.


Dette kalles etterfyllingsopptak. Den endelige poenggrensen. Håper tidligere studenter gjerne bruker tid til å svare på spørsmål og . Regjeringen foreslår å redusere opptaket til bachelorprogrammet ved. Bacheloravdelingen ved PHS er i dag lokalisert fire steder: I Oslo, Bodø, Stavern.


PHS vil rekruttere de best kvalifiserte søkerne som studenter til. Hei Her forleden dag var jeg på byen og havnet i litt bråk med en dørvakt. Tiden er kommet for å søke opptak til høyere utdanning. Seksjonsleder for opptak og rekruttering ved PHS , Ann-Lisbeth Framaas, mener at det faktum at . VID vitenskapelige høgskole.


Opptak til grunnutdanningen foretas av egne opptaksnemnder som plukker ut søkere . Kilde: Samordna opptak 08.

Av opptaket på 7nye studenter, er 1av dem år .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg