torsdag 17. mars 2016

Toalett stativ

En enkel, men uvurderlig støtteramme for overvektige. Toalett - Care - vegghengt 4G- lang. Trenger du ekstra hjelpemidler til ditt toalett ? Gustavsberg tilbyr fleksible løsninger for deg med spesielle behov.


Vi har smarte fiksturer med enkel montering for vegghengt toalett eller bidé. Dette frittstående toalettet vil gjøre et stilig og praktisk tillegg til ditt bad eller garderobe.

Den har en toalettpapirholder og toalettbørsteholder med et elegant,. Gulvstativ i grålakkert stål. Platen har hull for montering av de vanligste toalettpapir dispenserne, men det er enkelt å borre nye hull hvis de eksisterende ikke . Den erstatter det tradisjonelle toalettet og spyler med temperert vann og tørker med varmluft ved siden av. Lima Vita på stativ Nordic Nivå skal ha avløp i gulvet.


Det finnes mye trivsel i et vegghengt toalett. Her finner du innbyggingstoalett i de fleste prisklasser og størrelser. Lurer du på noe, kontakt oss!

Vi selger toaletter fra Fiamma, Thetfor Dometic og SeaLand. Perfekt til camping, båt, bobil og caravan. I denne videoen kan du se hvordan du monterer en Geberit Duofix sisterne. Se våres utvalg af Geberit. Med to hyller og glidelås foran.


Vi har alt fra toalettseter, toalettlokk og toalettbørster til toalettrullholdere. Tekno Maskin AS - Stativ servise med dørslag GIMEX - Tilpasset for hjørner. Til bestikk, asjetter og kopper. Caravan - Stativ til kjøleboks - Praktisk stativ til kjøleboks.


Mohagen Bil Service AS - Stativ servise med dørslag GIMEX - Tilpasset for hjørner. Manuell toalett från JOHNSON PUMP. Skål i porslin i två storlekar. Pumpen kan monteras på höger eller vänster sida om skålen.


Et hygiensk gulvstativ til feste for toalettpapir dispensere, slik at man slipper å ha toalettrullen på armlene. Passer til de mest brukte dipenserne på det. Et førsteklasses installasjonssystem som tilbyr overlegne funksjoner og egenskaper. Rapid SL-systemet gir deg friheten til å utforme ditt optimale baderom ved å .

Få dine barn- og babyprodukter levert på 3-dager fra Lekmer. Höj och sänkbar WC- stativ. DUO höjdjusterbart wc- stativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg