fredag 11. mars 2016

Slangetrommel til høytrykkspyler

Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere av alle merker. SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN MED SLANGE - LUKKET SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN. Modellen Ker blant de kraftigste av våre store høytrykksvaskere for private husholdninger.


KPremium inkluderer slangetrommel. Den er meget effektiv med .

Premiumutgaven av Kleveres med slangetrommel. Kärcher høytrykksspyler KPremium. Noen som har gjort dette og har . Integrert veggslange og oppbevaring av tilbehør, sprøytepistol, stativ. Denne modellen har praktisk slangetrommel.


Automatisk innrulling ved hjelp av en spesialfjær. Det trengs mindre kraft for å trekke ut slangen og gir også lengre levetid. For montering på vegg eller i bakken , .

For oss er det en selvfølge at du skal få reservedeler når noe på . Denne trommelen kan monteres på gulv, vegg eller arbeidsbord. Slangetrommelen er laget med trinnløs fjærlås, som hindrer slangen å . Maskinen har meter lang slange på en slangetrommel og er enkel å bruke. Høytrykkspyler for kaldt vann. Med slangetrommel , m slange og . Et komplett sett for alle dine vanningsbehov.


Alle deler oppbevares enkelt i selve enheten – det kan ikke bli enklere! Brukervennlig og lettanvendelig høytrykksspyler med lav vekt, slangetrommel , store hjul, langt spylemunnstykke og en terrassevasker. Kraftig konsument høytrykkspyler. Tralle med hjul gjør det enkelt å håndtere maskinen. Nilfisk kraftig konsument høytrykkspyler.


Godt egnet for vanlig rengjøring av bilen. Integrert slangetrommel og oppbevaring av tilbehør for en enkel og. Har slangetrommel og slange på m. Sammenlign høytrykkspylere og se hvilke som er best i test.


Gjør vårrengjøringen enklere med beste høytrykkspyler.

Hele poenget med en høytrykksspyler er å øke vaskekraften. Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn den som er . X modeller er utstyrt med slangetrommel , lengre slange og ekstra lanse. Lave drifts- og vedlikeholdelskostnader og samtidig en effektiv varmtvannsvasker med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg