torsdag 31. mars 2016

Cognac glass plast

Nonic 57cl H1Ø88mm Polykarbonat. Konjakkglass i klart uknuselig plast. Laget av 1 polykarbonat som er nesten uknuselig. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Plastglass rødvin 20cl løs stett.


Drikkeglass Guzzini cl Rød.

Bormioli Romantic Vannglass pk. Nachtmann longdrink glass pk. Cognacglass cl Degustation. Vi har glasstøyet som passer, uansett hva du drikker. Våre glass og mugger gir deg et stort utvalg av stiler og mønstre.


Fra frokost til bursdagsselskap hjelper de. De gjør enhver fest litt morsommere, og gir festen litt . Vi kjører plastglass til velkomstdrinken og festen.

Usikker om der er noen cognac - glass , men om det ikke er det, så blir det plast der også. H: GLASSKRUKKE SLEPET MØNSTER. Bilde av 4pk LIKØRGLASS KRYSTALL. Polykarbonatglass er et kostnadseffektivt alternativ for de som ikke vil gi avkall på følelse og design.


Her finner du glass til enhver anledning. Gode vinglass og champagneglass av høy kvalitet til det perfekte middagsselskap, nyttår, feiring og fest. Glassene er forholdsvis tykke og. Vi har et bredt sortiment av kopper og glass som du kan få med din logo. Termokrus i plast med håndtak og skrukork.


Allroundglass (til venstre). Matte markisematte Patio-Mat 4FIAMMA - Hx B5. Pene cognacglass som passer alle! Inneholder glass per pakke. Mangler: plast Kopper og krus - Kitchn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg