fredag 4. mars 2016

Inko finnsnes

Dette innlegget ble skrevet 13. Inko leverer flere i arbeid6. Når vi oppsummerte for juli så hadde vi passert den magiske grensen på. Bedrift underlagt INKO AS.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Vi ønsker å styrke vår virksomhet i Midt og Indre Troms og planlegger etablering av et nytt distriktskontor på Setermoen.

INKO industri- og kompetansesenter AS fra , Troms. Jeg er ansatt i arbeids og inkluderingsbedriften INKO AS som er lokalisert i Harsta nabokommunen Kvæfjord og på Finnsnes. Adresse, Sjøgata Finnsnes. Finnsnes , med hovedvekt på grunnleggende datafag samt endel. Vi arbeider over hele Nord-Norge og har forretningskontor i Harstad og i Tromsø, og i tillegg prosjektkontorer i Grovfjord og på Finnsnes.


Karlsen Mekaniske Skjervøy AS. INKO INDUSTRI- OG KOMPETANSESEN AS. KUNNSKAPSPARKEN FINNSNES AS. Nofi tromsø as avd finnsnes.

NY ARBEIDSLEDER PÅ INKO Vi er på jakt etter deg som har pedagogisk. Sortlan Finnsnes og i Harstad. Institutt for samfunnsøkonomi. Balsfjord S-lag, Finnsnes S-lag, Strømmen S-lag, Hammer fest S-lag, Vadsø. Bil og Service Finnsnes AS.


Nova Interiør – Du finner oss her: Tromsø – Finnsnes – Harstad. Ba garderobe eller hvitevarer. Language pastafari pass photo. IG 20- Ekstern motor, For alle Gutmann modeller. Krisesenteret For Midt-Troms.


Helsesenterveien Finnsnes. Nye kunder, nye produkter og nye ansatte fra “gutteprosjektet” til Nav og attføringsbedriften INKO. MITRA AS AVD HOVEDKONTOR, Strandveien FINNSNES.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg