tirsdag 1. mars 2016

Søstrene grene speil

Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Sirkelformet speil med flott lærdetalj. Speilet kan henges opp på baderommet, i gangen eller på soverommet, spør De Clara.


En sprekk over hele flaten. En mindre sprekk over halve. Jeg elsker Søtrene Grene og finner absolutt alltid noe der. Sengegavlen har jeg snekkert av det gamle gjerdet som stod ute her, så det er naturlig grått og slitt treverk, men det skal rives ned nå,. Vi har nå søstrene grene møbler fra Finn.


DIY: Lag et lekkert sminkespeil til badet. See more ideas about Lilies, Barrel and Barrels. Speil fra House Doctor og sengetepper fra Hay fra Illums Bolighus . Cookie- og privatpolitikk.


Søstrene Grene rundt speil med sprekk. Vi bruker cookies for å gjemme innstillinger, statitikk og for å målrette annonser. Lite speil , fra HM home. KONTRASTER: Kontrastveggen i blått gir særpreg til stuen. Lerretene på bildet er fra Living (6- pr stk.) Det er fire stk.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Bøker i kategorien Skjønnlitteratur, Romaner. Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker.


SINNSYKT gøy å stå foran et speil å danse? Dette runde speilet med lærdetalj koster bare 1kr! Hjemmelagde speilsprosser og gamle instument.


Alt fra søstrene grene , til TGR, til litt dyrere butikker som bolia og nettbutikker. Speilet og bordet er noe som forresten egentlig ikke henger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg