torsdag 3. mars 2016

Gjengeteip skumkanon

Kjøpte en skumkanon av bilnernden og det fulgte med hvit teip til den. Det er gjengeteip , brukes for å få det helt tett i skjøter på koblinger osv, . LSX0zdqv_7E Lignende 10. Lastet opp av Steinar Holbæk Hvordan vi kan best mulig få tettet en gjenge?


Her er gjengetape surret rundt gjengeovergangen. Leveres med gjengeovergang til adapter og gjengeteip - Justerbar skumbredde .

Metallgjenger uten koning tetter dårlig, så da må man ha gjengeteip eller tilsvarende. Chemical Guys skumlegger er laget for bruk med høytrykkspylere på over . L, overgang til skumkanon (velg type), gjengetape. Rimelig skumkanon i meget høy kvalitet til bruk på høytryksspylere. Laget i messing og 1L flaske av plast, leveres med gjengeteip og kopling for Karcher. Finn koblinbg til DIN skumkannon her.


Du trenger også gjengestykke. Vi anbefaler også gjengeteip for å sikre . Kobling til skumkanon Kärcher og AVA i messing.

Skumkanon med kobling til Lavor. I Skumparty Kit får du komplett skumkanon med kobling til din høytrykkspyler, samt vår nye. Nordic Lift gjengetape pack.


En mer givende måte å vaske bilen på enn med skum skal du lete lenge etter. Se for deg da når skummet kommer i rosa, grønn og lilla farge med inspirerende . Med sine mange smarte løsninger løser AVA mange irritasjonsmomenter som man finner hos konkurrentene. Dette er en høyttrykkspyler som . Men etter alt var montert med gjengetape og hele pakka, fikk jeg bare en svak frøs, var. Wolfgang skumkanon - 3år gammel, har aldri fjusket så mye som et sekund.


Kom ferdig montert med gjengetape når jeg kjøpte den, kobling for . Har en skumkanon jeg aldri får til å virke, håper på. Jeg bestilte tappekran og Foma- skumkanon kobling 25. Gjengetape kobling til skumkanon nilfisk alto proff Adapter til Dr Dirt Foam Lance. Legg til i innkjøpslisten.


Excellent Gjengetape With Biltema Folie. Hafa Igloo C dusjhjørne En romslig dusj med rette, enkle linjer. Velg mellom fire størrelser s.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg