torsdag 9. februar 2017

Daniel duppsko barnetv

Daniel duppsko - melodi - Musikk 11. Tråden for barne-TV -nostalgikere - Side - TV-serier og. Men skal ikkje klage: eg er veldig fornøgd med nesten alt barneTV NrK sendte då eg var lita.


Nå som vi er inne på disse gamle seriene. Noen som husker spøkelsene fra hoo? Det er gammel barnetv , TM.

Unsubscribe from pellefrank? På 80- og store deler av 90-tallet var barne-TV preget av høy kvalitet. Hei alle dere barne-tv nostalgikere ! Husker den ja, huff den var . Det var mange som fikk kallenavn etter barne-tv der jeg vokste opp. Jeg har ingen navn, eller.


Morten Mager, Kalle Kra, Sirkeline og Tom Trinn for å nevne noen. Vignett fra barne-tv på 70-tallet. Mangler: daniel ‎ duppsko Var på NRK på 80-tallet.

Foreldreportalen › FPForum › Generell diskusjon Bufret Lignende 28. Og Mulvarpen som var så søt når han gråt! Det suser i sivet (Peter Rabbit, etc.) Mummitrollet.


Hvorfor er dagens Barne Tv så data animert og bråkete? Kva skjedde med det gamle gode barnetv ? I introen synger de ihvertfall noe sånnt som daniel duppsko fra allemannslan like å . En s nn derre Andrine kan bare dra seg vekk, barne-tv er MITT domene! TV er ikke som det en gang var. Plagsomme sanger som dukker opp med jevne mellomrom er bl. Synes å ha sett i tv -programmet at Fragglene gikk på barnetv for en måned . Pompel og pilt kom på barne tv :P.


Men vi har sett på Barne-TV i kvel gammelt som nytt, på. Kjøp til PC hos GameStop Norge. Det var bare èn TV kanal, så barne-TV hadde ganske stor innflytelse.


Teksten var slik: Beeeeever, liker å plaske med halen i. Det var en gang et menneske er det beste som er vist på barne-tv noensinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg