fredag 17. februar 2017

Servant 80 cm

Servantskapbredde : cm. Baderomsskap med vask - cm. Er du på utkikk etter et underskap med vask som både har en stilig design og god plass til oppbevaring av håndklær, sminke. Porselenservant og blandebatteri er inkludert i leveransen.


VikingBad er Norges ledende leverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad.

Med fokus på trygghet og kvalitet for alle. Svarer vanligvis innen tre timer. Profilinformasjon om selgeren. I tillegg trenger man en pop-up ventil og flaskevannlås. Bordstående Marcato firkantet servant i et markantog lett design på en tynn benkeplate, begge utført i Solid Surface, som er et homogent komposittmateriale.


Moderende, solide og slitesterke baderomsmøbler - Sjekk utvalget i vår nettbutikk BADNOR. Stort utvalg, lave priser. Underskap med delt front og servant i ekte porselen.

Myktlukkende og fullt uttrekkbare skuffer. Alle servanter leveres med ferdigborret hull til blandebatteriet. Evermite servant til Ingrid og Mari baderomsmøbel. For montering av Graphic møbelservant direkte på vegg.


Utførelse i lakkert stålplate. Produktet er ennå ikke bedømt. Leveres som avbildet med keramisk servant , stort rektangulært speil med LED- lys . Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan du søke på ulike størrelser. SKYGRÅ med integrert grep. Med en lang benkeplate med bordstående servant skaper du variasjon ved å bryte med symmetrien i baderommet. På den måten kan du nyte de flotte . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Heldekkende møbelservant med batterihull og overløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg