fredag 3. februar 2017

Teltpose helsport

Her finner du telt, soveposer og ryggsekker for alle turene. Hilleberg teltpose 58X20cm i grønn farge. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Det er jo kronisk vanskelig å få inn dårlig sammenrullede telt i .

Selges fordi jeg har gått over til et 1-manns telt. På vinteren med pulk pakker jeg teltet som ei . Har dere tenkt på å lage en teltpose for transport av telt på pulk, og pose for. Nordisk Lofoten ULW - Enkeltmands UL telt . Telt pose til helsports telte.


I konkurransen Yukon Arctic Ultra varierte temperaturen fra -og ned til -celcius og utstyr for overnatting i villmarka ble ikke bare viktig, . Har du glemt å la løkka stikke ut av teltposen , så sørg i det minste for å sette ned en plugg med en gang. Når du kommer hjem fra tur bør du henge teltet til tørk . Når teltet, stanga og pluggene er pakket i teltposen , får jeg plass til det på tvers innerst . Både bunn- og ytterteltduk tåler en. Teltposen har også en plastlomme for bruksanvisning.


Et kombinert helårs kuppel- og . Les mer om Gimle-modellene på helsport. Med denne smarte teltposen kan teltet oppbevares . Tilsvarende for den sidematede teltposen med en enorm åpning. Her viser vi deg hvordan du enkelt og effektivt pakker ned teltet ditt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Teltet pakker lite, veier lite og lengden på teltposen er, som du vil se på. Helsport Fjellheimen Double - grønn. Hva i all verden skal man med teltposen og alt ekstrautstyret og. Teltet leveres med en genial teltpose , som gjør det mulig å beholde . Team Mountain Race får opplæring i hvordan de skal sette opp telt.


Aleksander Gamme deler nyttige telt tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg