tirsdag 7. februar 2017

Vaske vinduer campingvogn

Vinduspuss på campingvogner er faktisk lekende lett. Først vasker du vinduene på akkurat den måten du har lyst til. Vinduene i en campingvogn er laget av acrylplast, og er derfor lette å ripe opp.


Når du vasker vinduene må du derfor sørge for at du bruker en . Når man skal vaske sin bobil og campingvogn bør man velge vaskemiddel med. Trygg å bruke på vinduer og skånsom mot tettestoff og plast.

Lurte på hva man vasker vinduene med på vogna? Kan de poleres som resten av vogna? Og hva med vinduene på forteltet? De færreste vinduer er fremstillet af akryl eller plexiglas. De skal vaskes forsigtigt, fordi de nemt ridses.


Rengøring af campingvogn innlegg 24. Han legger for øvrig til at du kan bli kvitt småriper ved å polere vinduene lett, skulle du likevel komme i . Det vrimler av feller og feil metoder som ikke gavner bilen. Svart på taket har den også blitt.

Vinduer i bodelen på bobilen er ikke laget av glass, de er laget av. Dette er et materiale som ikke er. Påfør rikelig med vaskemiddel på vindu , deretter brukes nal ovenfra og nedover med sikk-sakk bevegelser.


Bruk en tørr klut som ikke loer til å tørke av nalen og . Vi har fået os en campingvogn med rigtig flotte blanke vinduer , som . Profesjonelt tips: Campingvogner og bobiler har ofte plastvinduer. Disse rengjøres med Hurtig-glass (Fast Glass) for å få en overflate uten smuss, riper eller . Det er skånsomt mot pakninger og lim som er rundt vinduer , dører og andre . Der findes mange produkter til vask af campingvogn , og det kan være. Det skader ikke vinduer , gummi eller . Ett av de første projektene er rutene på campingvogna. Jeg polerte et vindu på min campingvogn for lenge siden, brukte vanlig polerings . Vinterlagring av campingvognen handler om å vite hva du driver med. Om du er ekstra nøye og flink, kan du gjerne vaske og polere.


I tillegg kan du gå over med silikonstift rundt alle pakninger, både i dører og vinduer. For å vaske pianolakk, navigasjonspanel og andre ømfitlige overflater, anbefaler vi. Rengjøringssett Akrylvinduer Dometic Rengjoslash;ringssett Akrylvinduer Dometic Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg