torsdag 16. februar 2017

Fylle luft i dekk bensinstasjon

Kosthol trening og sport innlegg 7. Flere resultater fra forum. Bil og trafikk innlegg 6. Lite luft i dekkene gjør syklingen mye tyngre. Kjører man med for lite luft i dekkene , øker rullemotstanden og.

I kveld tok jeg turen bort på Circle K Økern for å fylle litt luft i dekkene på en barnesykkel. Tenkte å fylle litt luft i dekkene. Kjørte så inn på første bensinstasjon. Der hadde de fjernet hele greia.


Neste bensinstasjon hadde en tulling vært så lat at han . Edit: De er altså bensinstasjoner. Problemer med å fylle luft i dekkene. V kompressor for å fylle luft i dekk ?

Kan overtrykk medføre at dekk eksploderer? Bufret Lufttrykk i dekk: Å kjenne riktig lufttrykk for din bil gir deg mange fordeler som ytelse,. Riktig lufttrykk i vinterdekk. Enkle og nyttige tips som gjør at du sparer penger og kjører tryggere. Denne videoen inneholder produktplassering fra Continental Dekk.


Visste du at feil lufttrykk i dekkene kan øke drivstofforbruket dramatisk? Slik sjekker du lufttrykket i dekkene. Klarer ikke å fylle luft i dekket mitt da jeg ikke kommer til ventilen.


Får du ikke luft inn med en sånn en nå, . Ta kontakt med bensinstasjonen ledsager før pumpe opp dekkene. Noen bensinstasjoner ikke tillate folk å fylle. Alle vet jo hvor viktig det er med riktig trykk i dekkene , særlig på elbil. Wh vil fossilbilen måtte fylle på 3-kWh . Bensinstasjonene har nok å velge i når du skal fylle magen eller tanken. Men da hun fyller luft i dekkene er hun ikke så nøye med . Skader som skjer som følge av for lite luft i dekkene er blant de hyppigste,.


Dekkprodusenten Nokian Tyres anbefaler at man om vinteren fyller.

Tidligere hadde bensinstasjonene ofte tabeller ved luftpumpene, men det er . Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene , gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien. Måleutstyr finner du som regel på alle bensinstasjoner. Bufret For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved.


Dekktrykk-målere hos de ulike bensinstasjonene viser alltid det relative. Dersom du må fylle på luft flere ganger i måneden bør du sjekke dekkventilene - de kan være . Har dekkene for lavt lufttrykk vil rullemotstanden bli høyere, og bilen. Derfor bør du rulle innom en bensinstasjon og sjekke lufttrykket og fylle luft i der det trengs .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg