tirsdag 14. februar 2017

Purus corner tile

Sideutløp Ø- Purus Corner . Purus Corner kan plasseres i et hjørne, noe som gir et flott resultat med ubrutte fliser. Velg vår Tile Insert-løsning for å matche flisene på resten av badet, dermed. På denne måten får man et nærmest usynlig sluk, som går i ett med.


Gulvsluket oppfyller dagens krav til funksjon, sikkerhet og design og er testet for alle typer gulvkonstruksjoner på badet. Det betyr at du kan få et fint og trygt sluk .

Det eneste du velger er hvilken slukdel du ønsker. Et sluk som plasseres i hjørnet og passer perfekt for diagonale fliser. Resultatet er en lekker løsning og ett golv med hele, ukappede fliser.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Monteringsanvisninger for Purus Corner designsluk TILE. For trebjelkelagsgulv med påstøp og smøremembran på topp. For helstøpt gulv med smøremembran.


Purus Corner er kontruert for å forankres i gulvbjelkelaget (betong eller tre) for å fungere på tross av eventuelle bevegelser mellom gulv og vegg.

Purus Line Premium Corner , Low 50mm Outlet, Tile Insert. Corner Tile er en løsning for plassering av sluket i et hjørne. Dimension, 374x266x2mm. Et elegant og nesten usynlig hjørnesluk, til flis integrert i selve slukrammen. Golvbrunn för klinkergolv.


Komplett med brunn-ram o sil samt infästning för betong eller träbjälklag . MM PURUS CORNER TILE SLUK GAVEL. Passer perfekt for diagonale fliser. Oppfyller dagens krav til funksjon, sikkerhet og design. Complete package with low side outlet.


KULMALATTIAKAIVO VAAKA PURUS CORNER TILE INSERT 50mm. Dim Ømm 370x240x2mm. Purus Design Kulma Tile Insert Vaakakaivo 50. Levereras med ram, sil, brunsdel, monteringskit för . Du må være logget inn for å kunne gjennomføre bestillinger.


This Pin was discovered by Tora A. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg