tirsdag 28. februar 2017

Eksentersliper jula

Svært prisgunstig slipemaskin med års garanti! Meec Red Series eksentersliper er en komfortabel maskin med trinnløs hastighetsregulering og borrelåsfeste . Effektiv eksentersliper med m sugeslange og støvpose. Borrelåsfeste for slipepapir. Lettbetjent slipemaskin med trinnløs hastighetsregulering og en støvoppsamler som gir deg mindre etterarbeid.


Batteridrevet eksentersliper med 1mm slipeflate, mm oscilleringsbevegelse og borrelåsfeste. Slipestøv suges inn og samles opp i støvbeholderen. Til selvheftende slipepapir. Optimalt verktøy for større prosjekter.


Den robuste størrelsen gjør at det blir enkelt å få godt grep og jevn, fin styring. Testvinnende slipemaskin med motor som har både mykstart og trinnløs hastighetsregulering og motorbrems. Utvendig er det støvoppsamlingssystem og. Eksentersliper med støvoppsamler som holder arbeidsflaten fri for støv! To maskiner er i billigklassen og tre i mellomklassen.


Test-eksperten måtte ta seg en . Gjør et kupp på restetorget! BOSCH EKSENTERSLIPER PEX 3AE. Til eksentersliper har Bosh egen serie slipepapir som er hvite.


Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett - vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan gjøre . Meec eksentersliper fra Jula selges. Nypris 39- Selges for 20- Kun brukt til å slipe og polere kjøkkenbenk.


Så har eksentersliperen min takke for seg. Nå er jeg så heldig å ha både BT, CO og JULA innen rekkevidde. Jeg har kjøpt masse glimrende verktøy som fungerer perfekt til mitt bruk, for eksempel murdrill, drill, el-høvel, eksentersliper , båndsliper og . Hei Skulle hatt en rimelig men grei eksentersliper til et konkret lite prosjekt. Noen som kan anbefale noe fra Jula , Clas, Biltema?


Bruksanvisning för excenterslip. Instrukcja obsługi szlifierki mimośrodowej. User Instructions for Eccentric Sander. Det er enkelte ting man bare ikke kan klare seg uten. Støvsugeren er en sånn ting.


Derfor har vi satset på et bredt utvalg så alle kan finne . Man behöver en fuktmåler av ungefär denne typ:. Trinnløs hastighetsregulering. Denne gjennomtenkte eksentersliperen er full av smarte og praktiske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg